Ötletes, kábel nélküli, használat közben is hordozható power bank

Meglehetősen kellemetlen tud lenni, ha épp olyankor merül le a mobiltelefonod, amikor használnád, hiszen a töltő korlátoz a mozgásban, egy külső akkumulátort (power bank) tartani használat közben pedig kényelmetlen. Szerencsére van egy ötletes megoldás erre a problémára a CASEIER-től. Nem mondható drágának, jelenleg 10 700 Ft.

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

 

Ami valójában továbbra is egy power bank, csakhogy egy olyan formában, ami sokkal hordozhatóbb.

 

 

Két részből áll: töltőállomás és az apró külső akkuk, amik nem gátolnak a telefon használatában, hiszen vezeték nélkül csatlakoznak a telefonra, kissé meghosszabbítva azt. Egy ilyen power bank 1500mAh kapacitású, ami azért egész jó, hiszen kinyerhető belőle egy telefon kapacitásának a negyede.

 

Használat közben nem akadályoz

 

De maga a töltő is egy power bank, 8000mAh kapacitással, így ha magaddal viszed, akkor 12500 mAh lehet nálad. Ha egy akku lemerül, akkor a töltőről még feltöltheted vezeték nélkül.

Az akkumulátorok egy dugó által mágnesesen kapcsolódnak a készülékre, így nem kell kínlódni a bedugással és nem megy tönkre a csatlakozó.

 

 

Választható, hogy micro USB, Type-C, vagy lightning legyen és mindhárom ott van a csomagban.

 

 

Elérhető fekete és fehér színnel

 

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .