Baofeng BF-T3 – nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie

A Baofeng BF-T3 egy nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie, az ára két darabnak összesen kb. 4200 Ft! Mivel olcsó, így gyerekek kezébe is való (a gyártó amúgy alapvetően nekik szánja, de miért ne használhatná bárki?).

Tovább olvasom about Baofeng BF-T3 – nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie

Zeblaze VIBE 4 HYBRID okosóra

A Zeblaze VIBE 4 HYBRID óra ahogy a neve is sejteti, nem egy teljesen valódi okosóra, hanem egy hagyományos óra okos funkciókkal és 2 éves üzemidővel. Így annak tökéletes, aki nem szeretné töltögetni az óráját, de szeretne azért “okos funkciókat” is. Nem mondható drágának a jelenlegi 9400 Ft-os árával.

Tovább olvasom about Zeblaze VIBE 4 HYBRID okosóra

Tölgyfa egéralátét a Xiaomi-tól

A Xiaomi egyik fő erénye, hogy képes felismerni az igényeket és annak megfelelő termékeket gyártani. Talán így született az elegáns, XXXL méretű tölgyfa egéralátét ( Xiaomi Oak Natural Softwood Mouse Pad), amely a méretéhez, minőségéhez képest nem drága (kb. 5500 Ft).

Tovább olvasom about Tölgyfa egéralátét a Xiaomi-tól

Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!

Az nem szokatlan, hogy egy okosórában van kamera is, az viszont már kevésbé gyakori, hogy kifejezetten ez legyen a fő funkciója. Márpedig a Gocomma MC50C okoskarkötő valójában egy csuklón viselhető kamera, amely rendelkezik azért az okoskarkötőkre jellemző funkciókkal is (és olcsó, jelenleg kb. 9000 Ft).

Tovább olvasom about Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!

Ulefone Power 5S bemutató – brutális üzemidő, egyedi design

Az Ulefone-tól nem szokatlan az extrém méretű akkumulátorok alkalmazása és így tettek a Power 5S esetén is, amely a gigantikus kapacitású akkun kívül nagy kijelzővel (6″), jó hardverrel, elől és hátul dupla kamerával, ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Az ára ennek ellenére nem rémisztően magas, jelenleg kb. 68 000 Ft.

Tovább olvasom about Ulefone Power 5S bemutató – brutális üzemidő, egyedi design