Redmi Note 7 strapabírósági és vízállósági tesztek

Egyre több olyan videó készül, amelyben szegény Redmi Note 7-et kínozzák valamilyen módon – dobálják, fúrják, diót törnek vele, vízbe dobják… Szóval eléggé meggyőzően bírja a gyűrődést, ezért legyen itt egyetlen bejegyzésben az “összes” tortúra.

Tovább olvasom about Redmi Note 7 strapabírósági és vízállósági tesztek

Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

Az Alfawise L9 egy wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon. Távolról is működik, tehát ha éppen úton vagy, akkor is küld értesítést a telefonra és egy képet, videót arról, aki éppen az ajtó előtt áll, vagy megnyomta a csengőt. Ennek ellenére az ára szerény, jelenleg 13 000 Ft, ráadásul európai raktárból is rendelhető (Fast kezdetű), így gyorsan és vámmentesen megkaphatod. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

MII Intel Apollo Lake mini PC bemutató – filléres számítógép

A MII Intel Apollo Lake egy egész olcsó (jelenleg 37 000 Ft) mini számítógép, amely egész kellemes teljesítményt ad, így a mindennapi használathoz elég. Mivel Windows fut rajta, így akár Windows-os (4K képes) médialejátszó is lehet belőle.

Tovább olvasom about MII Intel Apollo Lake mini PC bemutató – filléres számítógép

Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

Az Alfawise Junsun Q5 egy autós, wifis eseményrögzítő kamera (DVR), amely Full HD méretben rögzít és szép nagy, 3″ méretű kijelzőt ad, nem drágán, jelenleg kb. 10 000 Ft-ért. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

Doogee S70 Lite – olcsó és erős mobiltelefon

A Doogee S70 Lite ahogy a nevéből is sejthető, a Doogee S70 olcsóbb változata (amely egy gamer és vízálló, strapabíró telefon). A különbség árban kb. 25 000 Ft, ami azért érezhető, viszont alapvetően elég kevés kompromisszummal jár.

Tovább olvasom about Doogee S70 Lite – olcsó és erős mobiltelefon

Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Az Alfawise kamerás, éjellátó bébiőr (bébi őrző, baba monitor) megoldása nagy, távoli kijelzővel rendelkezik, így még csak telefon sem szükséges a kamera képének nyomon követéséhez. A kamerának beépített hőmérője van, így távolról figyelhető a szoba hőmérséklete. Természetesen lehetőséget ad a két irányú hangátvitelre is és automatikusan érzékeli a hangot (sírást). Ennek ellenére nem kifejezetten drága, jelenleg kb. 20 000 Ft. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Zseniális, alakzatba rendezhető RGB világítás

Most egy valóban zseniális, látványos világítást ismerhetsz meg, amely ráadásul tetszés szerinti méretűre építhető és alkalmazással vezérelhető (eredeti nevén: Creative Geometric Shape Assembling Night Lamp). Szerencsére nem igazán drága, az alap készlet (amely 3 darabot tartalmaz) kb. 11 000 Ft. A vásárláshoz kattints ide.   Nem tudod, hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a […]

RC, távirányítós játékok, drónok olcsón, külföldről

Az RC, távirányítható játékok nem igazán olcsók, de ha nem gond, hogy külföldről (Kína) kell rendelned, akkor sokkal olcsóbban beszerezheted. Repülőt, helikoptert, drónt, autót, robotot, stb.

Tovább olvasom about RC, távirányítós játékok, drónok olcsón, külföldről

KUGOO S1 összehajtható elektromos roller bemutató

A KUGOO S1 egy újabb, összehajtható elektromos roller, amely jelen pillanatban elég olcsón, kb. 98 300 Ft-ért vehető meg. Európai (lengyel) raktárból érkezik, így gyorsan és vámmentesen megkapod, ingyen szállítással!

Tovább olvasom about KUGOO S1 összehajtható elektromos roller bemutató