Huion 1060 Plus – olcsó digitalizáló tábla

A digitalizáló táblák (digitális rajztáblák) nem feltétlenül az olcsóságukról ismertek, de szerencsére van mód arra, hogy olcsóbban hozzájuthassunk, például jelen bemutató alanyának személyében, amely viszonylag nagy, 254 x 158.8mm rajzterülettel rendelkező tábla. Európai raktárról (Germany) is rendelhető, ahonnan ígéret szerint 1 héten belül és vámmentesen megérkezik. Az ára jelenleg csak 14 300 Ft. Tovább olvasom about Huion 1060 Plus – olcsó digitalizáló tábla

10moons G10 – szuperolcsó digitalizáló tábla

A digitalizáló táblák (digitális rajztáblák) nem feltétlenül az olcsóságukról ismertek, de szerencsére van mód arra, hogy olcsóbban hozzájuthassunk, például jelen bemutató alanyának személyében, amely használható, 25.5 x 15.5 cm rajzterülettel és rengeteg extra funkciógombbal rendelkező tábla. A jelenlegi ára mindössze10 000 Ft-tól kezdődik.

Tovább olvasom about 10moons G10 – szuperolcsó digitalizáló tábla

VEIKK A50 – olcsó, 10″ méretű digitalizáló tábla

A digitalizáló táblák (digitális rajztáblák) nem feltétlenül az olcsóságukról ismertek, de szerencsére van mód arra, hogy olcsóbban hozzájuthassunk, például jelen bemutató alanyának személyében, amely viszonylag nagy, 10″ rajzterülettel rendelkező tábla. Ráadásul tartogat pár hasznos extra funkciót is. A jelenlegi ára 15 000 Ft.

Tovább olvasom about VEIKK A50 – olcsó, 10″ méretű digitalizáló tábla