BLUETTI AC200P power station

BLUETTI AC200P power station teszt – áram bárhol, 2000W hordozható, rendkívül nagy kapacitású áramforrással

A BLUETTI PowerOak AC200P egy minden tekintetben kimagasló hordozható áramforrás, vagyis power station. Nem kevesebb, mint 2000W-tal terhelhető és 2000Wh áramot tárol, vagyis a nagy áram igényű készülékek táplálására is alkalmas.

Tovább olvasom about BLUETTI AC200P power station teszt – áram bárhol, 2000W hordozható, rendkívül nagy kapacitású áramforrással

BLUETTI PowerOak EB70 power station - áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforással

BLUETTI PowerOak EB70 power station teszt – áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforrással

A BLUETTI PowerOak EB70 egy masszív, 716Wh-s hordozható áramforrás, vagyis power station és komolyabban, 1000W-tal terhelhető. A power station amolyan power bank, de nem csak USB-vel, hanem konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel is rendelkezik általában, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is.

Tovább olvasom about BLUETTI PowerOak EB70 power station teszt – áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforrással

Power bank helyett extra nagy kapacitású power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200

Power bank helyett power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200 teszt

A power station is power bank, de nem csak USB, hanem konnektor, szivargyújtó, DC kimenet is lehet rajta, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is. A FlashFish E200 is ilyen és tölthető konnektorról, napelemről is. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Power bank helyett power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200 teszt

Áram bárhol a BLUETTI 600W-os hordozható, okos áramforrásával: BLUETTI EB3A

BLUETTI EB3A power station teszt – áram bárhol, 600W-os hordozható, okos áramforrással

A power station amolyan power bank, de nem csak USB-vel, hanem konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel is rendelkezik általában, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is. A BLUETTI EB3A viszont ennél is többet nyújt, mert van vezetéknélküli töltés és okos áramforrás, mobil alkalmazással is használható és frissíthető a szoftvere. Komolyabban, 600W-tal is terhelhető, sőt, akár 1200W-tal is és Type-C kimeneten 100W-ot is képes leadni. Kuponnal most 24 000 Ft kedvezmény jár: EB3A80

Tovább olvasom about BLUETTI EB3A power station teszt – áram bárhol, 600W-os hordozható, okos áramforrással

BlitzWolf® BW-P11 Upgraded Version

BlitzWolf BW-P11 Upgraded Version power bank teszt – nagy kapacitás, gyors töltés

A BlitzWolf BW-P11 nem ismeretlen, sokáig népszerű volt és most itt a továbbfejlesztett változat ugyanolyan kapacitással, de gyorsabb töltéssel. Az előd azt az előnyét, hogy a kapacitásának nagyon nagy részét képes leadni, megőrizte és laptop töltésre is használható.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-P11 Upgraded Version power bank teszt – nagy kapacitás, gyors töltés

Extra dizájnos, nagy kapacitású power bank a Teclast-tól: TECLAST T200H Pro

TECLAST T200H Pro teszt – gyorstöltős, 20 000 mAh power bank finom dizájnnal, kijelzővel

A TECLAST T200H Pro egy olcsóbb power bank, mégis nagy, 20 000 mAh a kapacitása és jó, 22.5W teljesítménnyel képes tölteni akár laptopokat is, Type-C bemeneten. Ismeri a PD, QC töltési protokollokat és európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about TECLAST T200H Pro teszt – gyorstöltős, 20 000 mAh power bank finom dizájnnal, kijelzővel

ROMOSS Sense 8+ power bank teszt – 30 000mAh és laptopot is tölt

A ROMOSS Sense 8+ egy olcsó power bank 30 000mAh kapacitással, három kimenettel és laptop töltési képességgel. 6000 Ft-ért sikerült hozzájutni, de jelenleg jóval drágább, 14 000 Ft, amit nem igazán ér meg, de később esetleg megint jöhet rá egy nagyobb leárazás. Addig is csekkold itt a korábbi power bank teszteket, vagy ha egy 20 000 mAh kapacitású is elég, akkor a BlitzWolf BW-P11 vámmal együtt most 7000 Ft-ért megvehető itt (teszt pedig itt).

Tovább olvasom about ROMOSS Sense 8+ power bank teszt – 30 000mAh és laptopot is tölt

BlitzWolf BW-P14 power bank teszt – mini húszezres, villámgyors töltéssel

A BlitzWolf BW-P14 power bank a kapacitásához képest kicsi és könnyű, nagyon gyorsan, 60W-tal tud tölteni és mindössze 1 óra alatt feltölthető!  Tökéletesen alkalmas nem csak telefonok, tabletek, de laptopok töltésére is és számos gyorstöltési protokollt ismer. Európai raktárról is rendelhető (pl. ES) és az ára általában 13 000 Ft

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-P14 power bank teszt – mini húszezres, villámgyors töltéssel

Baseus 65W power bank teszt – keményen alázza a konkurenciát

A Baseus power bankja minden szempontból kimagasló darab, hiszen a kapacitása 30 000 mAh, extrém magas konverziós rátával, vagyis a kapacitásának a szokásosnál nagyobb részét képes leadni töltésre. De ha már a töltésről van szó: 65W-os töltésre képes, ami még egy töltő adapternek is becsületére válik, nem hogy egy power banknak. Így tökéletesen alkalmas nem csak telefonok, tabletek, de laptopok töltésére is. Ugyanakkor ő maga is 60W-tal feltölthető mindössze 2 (!!!) óra alatt és rendkívül igényes.

Tovább olvasom about Baseus 65W power bank teszt – keményen alázza a konkurenciát

BlitzWolf BW-P11 külső akkumulátor (power bank) teszt – 20 000 mAh, gyorstöltés

A BlitzWolf BW-P11 egy nagy, 20 000 mAh kapacitású külső akkumulátor, avagy power bank. Támogatja a 3A-es gyorstöltést és magas konverziós rátával működik, vagyis a kapacitása jelentős részét képes leadni a töltendő eszköznek, amit ez a teszt is igazol. Többféle ki és bemenettel rendelkezik, a kapacitásához képest viszonylag könnyű és kicsi, az ára pedig nagyon jó, jelenleg 6500 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-P11 külső akkumulátor (power bank) teszt – 20 000 mAh, gyorstöltés

Baseus Mini Power Bank teszt

Szeretnél egy kicsi és könnyű, de mégis nagy kapacitású külső akkumulátort? A Baseus Mini Power Bank pontosan ilyen kategóriában indul a maga 10000mAh kapacitásához tartozó 176 g súlyával. Ráadásul rendelkezik mind micro USB, mind pedig Type-C csatlakozással, így mindkettővel fel tudod tölteni. Az ára szolid, jelenleg 4900 Ft (szállítással).

Tovább olvasom about Baseus Mini Power Bank teszt