BLUETTI AC60

BLUETTI AC60 okos, moduláris power station teszt – a hordozható, nagy kapacitású áramforrás

A BLUETTI AC60 egy nagyon könnyen hordozható, mégis nagy kapacitású áramforrás (power station). Akár bent, akár kint, áramforrástól távol is ad áramot és okos, mobil alkalmazással is használható. Moduláris, egészen 2015Wh-ig bővíthető a kapacitása úgy, hogy továbbra is könnyen hordozható marad.

Tovább olvasom about BLUETTI AC60 okos, moduláris power station teszt – a hordozható, nagy kapacitású áramforrás

BLUETTI AC200P power station

BLUETTI AC200P power station teszt – áram bárhol, 2000W hordozható, rendkívül nagy kapacitású áramforrással

A BLUETTI PowerOak AC200P egy minden tekintetben kimagasló hordozható áramforrás, vagyis power station. Nem kevesebb, mint 2000W-tal terhelhető és 2000Wh áramot tárol, vagyis a nagy áram igényű készülékek táplálására is alkalmas.

Tovább olvasom about BLUETTI AC200P power station teszt – áram bárhol, 2000W hordozható, rendkívül nagy kapacitású áramforrással

BLUETTI PowerOak EB70 power station - áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforással

BLUETTI PowerOak EB70 power station teszt – áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforrással

A BLUETTI PowerOak EB70 egy masszív, 716Wh-s hordozható áramforrás, vagyis power station és komolyabban, 1000W-tal terhelhető. A power station amolyan power bank, de nem csak USB-vel, hanem konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel is rendelkezik általában, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is.

Tovább olvasom about BLUETTI PowerOak EB70 power station teszt – áram bárhol, 1000W hordozható, nagy kapacitású áramforrással

Power bank helyett extra nagy kapacitású power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200

Power bank helyett power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200 teszt

A power station is power bank, de nem csak USB, hanem konnektor, szivargyújtó, DC kimenet is lehet rajta, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is. A FlashFish E200 is ilyen és tölthető konnektorról, napelemről is. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Power bank helyett power station konnektorral, olcsón: FlashFish E200 teszt

Áram bárhol a BLUETTI 600W-os hordozható, okos áramforrásával: BLUETTI EB3A

BLUETTI EB3A power station teszt – áram bárhol, 600W-os hordozható, okos áramforrással

A power station amolyan power bank, de nem csak USB-vel, hanem konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel is rendelkezik általában, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is. A BLUETTI EB3A viszont ennél is többet nyújt, mert van vezetéknélküli töltés és okos áramforrás, mobil alkalmazással is használható és frissíthető a szoftvere. Komolyabban, 600W-tal is terhelhető, sőt, akár 1200W-tal is és Type-C kimeneten 100W-ot is képes leadni. Kuponnal most 24 000 Ft kedvezmény jár: EB3A80

Tovább olvasom about BLUETTI EB3A power station teszt – áram bárhol, 600W-os hordozható, okos áramforrással

BlitzWolf® BW-P11 Upgraded Version

BlitzWolf BW-P11 Upgraded Version power bank teszt – nagy kapacitás, gyors töltés

A BlitzWolf BW-P11 nem ismeretlen, sokáig népszerű volt és most itt a továbbfejlesztett változat ugyanolyan kapacitással, de gyorsabb töltéssel. Az előd azt az előnyét, hogy a kapacitásának nagyon nagy részét képes leadni, megőrizte és laptop töltésre is használható.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-P11 Upgraded Version power bank teszt – nagy kapacitás, gyors töltés

Extra dizájnos, nagy kapacitású power bank a Teclast-tól: TECLAST T200H Pro

TECLAST T200H Pro teszt – gyorstöltős, 20 000 mAh power bank finom dizájnnal, kijelzővel

A TECLAST T200H Pro egy olcsóbb power bank, mégis nagy, 20 000 mAh a kapacitása és jó, 22.5W teljesítménnyel képes tölteni akár laptopokat is, Type-C bemeneten. Ismeri a PD, QC töltési protokollokat és európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about TECLAST T200H Pro teszt – gyorstöltős, 20 000 mAh power bank finom dizájnnal, kijelzővel

ROMOSS Sense 8+ power bank teszt – 30 000mAh és laptopot is tölt

A ROMOSS Sense 8+ egy olcsó power bank 30 000mAh kapacitással, három kimenettel és laptop töltési képességgel. 6000 Ft-ért sikerült hozzájutni, de jelenleg jóval drágább, 14 000 Ft, amit nem igazán ér meg, de később esetleg megint jöhet rá egy nagyobb leárazás. Addig is csekkold itt a korábbi power bank teszteket, vagy ha egy 20 000 mAh kapacitású is elég, akkor a BlitzWolf BW-P11 vámmal együtt most 7000 Ft-ért megvehető itt (teszt pedig itt).

Tovább olvasom about ROMOSS Sense 8+ power bank teszt – 30 000mAh és laptopot is tölt