Gyors és nagy kapacitású memóriakártya durván olcsón, 4K-hoz is: BlitzWolf BW-TF3

BlitzWolf BW-TF3 microSD memóriakártya teszt – nagyon olcsó, gyors és nagy a kapacitása

A BlitzWolf BW-TF3 microSD memóriakártya jó sebességre képes és elérhető 256GB kapacitással is, ami már egy egész nagy tárhelyet jelent. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Most csak 8600 Ft, míg a 32GB-os (CN) 2500 Ft kuponnal: BGHU1298, a 64GB-os (HK) 3300 Ft, ezzel a kuponnal: BGHU1298

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-TF3 microSD memóriakártya teszt – nagyon olcsó, gyors és nagy a kapacitása

Pendrive helyett mini külső SSD - igényes, olcsó: BlitzWolf BW-PSSD1

Gyors, mini külső SSD meghajtó durván olcsón: BlitzWolf BW-PSSD1 teszt

A BlitzWolf BW-PSSD1 egy kis méretű külső SSD meghajtó alacsony árral és igényes fém házzal. Gyors adatátvitelt tesz lehetővé (400MByte/ mp, vagyis 20GB nincs egy perc), a gyakran sokkal lassabb pendrive-ok tökéletes alternatívája. Type-C eszközökkel is használható, mint például telefon.

Tovább olvasom about Gyors, mini külső SSD meghajtó durván olcsón: BlitzWolf BW-PSSD1 teszt

Extreme Pro memóriakártya teszt - gyors és olcsó

Extreme Pro microSD memóriakártya teszt – gyors és olcsó

Az Extreme Pro microSD memóriakártyák az alacsony ár ellenére is gyorsak, közel 100 MByte / mp olvasási és közel 60 Mbyte / mp írási sebességre képesek. Olcsók és elérhetők európai raktárról is, de érdemes megnézni a kínai árakat is, mert például a 64GB-os kínai raktárról pár száz forinttal drágább (3700 Ft), viszont nincs szállítási költség, így az nagyon jó ajánlat. De van még 128GB-os és 256GB-os is.

Tovább olvasom about Extreme Pro microSD memóriakártya teszt – gyors és olcsó

Stickdrive memóriakártya teszt – gyors és durván olcsó

A Stickdrive memóriakártyák durván olcsón megvehetők, amely jelenleg azt jelenti, hogy a 32GB-os kb. 850 Ft, a 64-es 1400 Ft, a 128-as 3100 Ft és extra adapter is benne van ebben az árban. Most a 64GB-os került tesztelésre és ha csak a lényeg érdekel: max. 90 MByte / mp olvasási és 40 Mbyte / mp írási sebességre képes, vagyis 4K videó rögzítésre is alkalmas.

Tovább olvasom about Stickdrive memóriakártya teszt – gyors és durván olcsó

Bekit memóriakártya teszt – meglepően gyors és nagyon olcsó

A Bekit memóriakártyák igazán olcsón megvehetők, amely jelenleg azt jelenti, hogy a 32GB-os kb. 1200 Ft, a 64-es 2700 Ft, a 128-as 5100 Ft, míg a 256-os 9000 Ft. Kb. 50Ft-ért kérhető kártyaolvasó és kártya adapter is. Most a 32GB-os került tesztelésre, mert időnként szükség van kisebb kapacitású memóriakártyára is (mert ez a maximálisan kezelt méret). Ugyanakkor ez most még előnyös is volt, mert kiderült, hogy baromi gyors, 60MB / mp az írási sebessége még ennek is, a nagyobb kapacitású példányok pedig még gyorsabbak lehetnek.

Tovább olvasom about Bekit memóriakártya teszt – meglepően gyors és nagyon olcsó

Orico CRS12 memóriakártya olvasó teszt – USB3, gyors

A kártyaolvasó nem pont olyan, amire naponta szükség lenne, hiszen amivel memóriakártyát használunk, azt általában rá lehet kötni számítógépre, így külön kártyaolvasó nem szükséges. Viszont van amikor muszáj kivenni az eszközből és ilyenkor jól jön az Orico ❤️ memóriakártya olvasója, amely USB3-as, így gyors. Ráadásul kicsi, masszív és nagyon olcsó, kb. 800 Ft-ért megvehető és a szállítás ingyenes, ráadásul egész gyors (2 hét alatt megérkezett). A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Orico CRS12 memóriakártya olvasó teszt – USB3, gyors

64GB-os gyors és olcsó Alfawise micro SD memóriakártya teszt

Korábban tesztelésre került az Alfawise olcsó és gyors, 128GB-os, 4K videó felvételre is alkalmas memóriakártyája. Persze nincs mindenkinek akkora kapacitású memóriakártyára igénye, ezért nem maradhat ki a tesztelésből a 64GB-os sem, amely egy hiperolcsó, de mégis gyors memóriakártya. Ráadásul megbízható is, már hetek óta gond nélkül üzemel.

Tovább olvasom about 64GB-os gyors és olcsó Alfawise micro SD memóriakártya teszt