Deerma DEM-LD210 párásító - ha igényes és nagy kapacitású kell

Ha igényes és nagy kapacitású párásító kell: Deerma DEM-LD210

A Deerma ismeretes a nagyon jó és olcsó párásítóiról és a Deerma DEM-LD210 párásító is ilyen. Durván látványos és fél méter magas párásítóról van szó, így a pára a lehető legjobb helyre kerül. Európai raktárról is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Az ára általában 11 400 Ft.

Tovább olvasom about Ha igényes és nagy kapacitású párásító kell: Deerma DEM-LD210

Proscenic 808C – igényes, extra nagy kapacitású okos párásító

A Proscenic 808C egy nagyon igényes, extra nagy kapacitású okos párásító. Nagy teljesítményű, óránként 350ml vizet képes a levegőbe juttatni és hideg, valamint meleg párásításra is képes. 7 teljesítmény fokozata van és alkalmazással is vezérelhető. Európai raktárról érkezik gyorsan, vámmentesen és jelenleg ingyen szállítással. Az ára általában 30 500 Ft

Tovább olvasom about Proscenic 808C – igényes, extra nagy kapacitású okos párásító

Stílusos elektromos illóolaj párologtató, hangulatos LED világítással, a SANGQ-tól

A SANGQ ezen illóolaj párologtatójával nem csak az otthonodat tudod kellemes illatokkal elárasztani, hanem egy hangulatos, minimalista LED világítással is feltudod ruházni. Az ára jelenleg 2 400Ft körül alakul, az alap párologtató esetében, viszont kérhető +5, illetve +10db vatta rúddal, amely szükséges a használatához, +5 rúddal 2 700Ft körüli áron szerezhető be, míg +10-el 2 970Ft körüli áron kaphatod meg. Spanyol raktárról is rendelhető, gyors szállítással +1 900Ft-ért.

Tovább olvasom about Stílusos elektromos illóolaj párologtató, hangulatos LED világítással, a SANGQ-tól

Deerma DEM-F323, a párásító, ami már szinte inkább dísz

A Deerma DEM-F323 egy tényleg egyedi és szép külsővel bír, és számos hasznos funkcióval is ellátták, mint pl, ha kifogy belőle a víz, megáll a működése, és hangjelzéssel is figyelmeztet hogy újra kell tölteni vízzel. Fontos, hogy egy felnőtt ember számára az optimális páratartalomnak 40-60% között kell lennie, amely ha kevesebb, ezzel a párásítóval is megoldható, de arra figyelni kell hogy a túl magas sem jó, ami 60% felett van, ugyanis az is egészségtelen hatásokat válthat ki. Az ára sem túl vészes, jelenleg 9 400Ft körül alakul és európai raktárról, gyors, vámmentesen szállítással vihető.

Tovább olvasom about Deerma DEM-F323, a párásító, ami már szinte inkább dísz

Hidratáló arc spray, nano párásítással

A száraz levegő következménye az arcon is meglátszik, hiszen azt is kiszárítja, amely ellen lehet védekezni krémekkel és persze a teljes légtér párásításával is (Xiaomi párásító teszt itt). De van egy másik megoldás is, a hordozható, úgymond “személyi párásító”, amely csak spray, parfüm méretű és egyenesen az arcra (vagy bárhova) fújható. Mivel a kifújt pára részecskék nano méretűek, így a bőrbe be tudjak jutni, vízzel táplálva azt. Szerencsére igen olcsó, jelenleg csak 900 Ft.

Tovább olvasom about Hidratáló arc spray, nano párásítással