MII Intel Apollo Lake mini PC bemutató – filléres számítógép

A MII Intel Apollo Lake egy egész olcsó (jelenleg 37 000 Ft) mini számítógép, amely egész kellemes teljesítményt ad, így a mindennapi használathoz elég. Mivel Windows fut rajta, így akár Windows-os (4K képes) médialejátszó is lehet belőle.

Tovább olvasom about MII Intel Apollo Lake mini PC bemutató – filléres számítógép

Xiaomi Xiaobai N1 cloud adattároló (NAS) bemutató

Megérkezett a Xiaomi távolról is elérhető cloud tárolója, avagy NAS meghajtó (Network Attached Storage, hálózati adattároló), amely eleve tartalmaz egy komolyabb, 2TB-os merevlemezt. A jelenlegi 65 000 Ft-ért, a vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Xiaomi Xiaobai N1 cloud adattároló (NAS) bemutató

Beelink M1 mini számítógép bemutató – olcsó és nagyon jó

A Beelink M1 a teljesítményéhez képest nagyon olcsó (jelenleg 43 000 Ft) mini számítógép (mini pc), amely 6GB memóriát (RAM) ad négy magos processzorral. Mivel Windows fut rajta, így akár Windows-os (4K képes) médialejátszó is lehet belőle.

Tovább olvasom about Beelink M1 mini számítógép bemutató – olcsó és nagyon jó

Beelink J45 mini számítógép (mini PC) bemutató

A Beelink J45 egy elég jól felszerelt mini számítógép (aka. mini pc) amely használható mint Windows vagy Linux alapú számítógép, de használható médialejátszónak is. A legolcsóbb változata 4GB memóriát (RAM) ad és nem túl drága, jelenleg 57 000Ft.

Tovább olvasom about Beelink J45 mini számítógép (mini PC) bemutató

Beelink BT3 Pro Mini PC bemutató – olcsó és jó

A Beelink BT3 Pro Mini PC egy egész olcsó (jelenleg 34 000 Ft) mini számítógép, amely bár nem ad kimagasló teljesítményt, azért a mindennapi használathoz elég. Mivel Windows fut rajta, így akár Windows-os (4K képes) médialejátszó is lehet belőle.

Tovább olvasom about Beelink BT3 Pro Mini PC bemutató – olcsó és jó