Dibea T6 (C17) vezetéknélküli porszívó bemutató

A Dibea T6 (C17) egy olcsó vezetéknélküli porszívó a Dibea-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Jelenleg az ára kb. 25 000 Ft és európai raktárból is rendelhető a gyors és vámmentes szállítás érdekében (Fast kezdetű a Warehouse részben).

Tovább olvasom about Dibea T6 (C17) vezetéknélküli porszívó bemutató

Dibea D008Pro vezetéknélküli porszívó bemutató

Megérkezett a Dibea D008Pro, amely sokkal nagyobb szívóerővel rendelkezik, mint a gyártó olcsóbb vezetéknélküli porszívói, például a Dibea D18. Kétszer annyiba kerül, mint a  D18, vagyis kb. 57 000 forintba.

Tovább olvasom about Dibea D008Pro vezetéknélküli porszívó bemutató

Xiaomi ROIDMI F8 vezetéknélküli porszívó – a betont is felszedi

A Xiaomi ROIDMI F8 XCQ01RM egy vezetéknélküli porszívó az Xiaomi-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Ráadásul a egyik legnagyobb szívóerejű vezetéknélküli porszívó, amit azért az ára is tükröz, jelenleg 118 000Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi ROIDMI F8 vezetéknélküli porszívó – a betont is felszedi

Dibea D18 vezetéknélküli porszívó bemutató

A Dibea D18 egy olcsó vezetéknélküli porszívó az Dibea-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Jelenleg az ára kb. 30 000 Ft.

Tovább olvasom about Dibea D18 vezetéknélküli porszívó bemutató

Xiaomi JIMMY JV51 vezetéknélküli porszívó bemutató

A Xiaomi JIMMY JV51 egy vezetéknélküli porszívó az Xiaomi -tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Jelenleg az ára 51 000 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi JIMMY JV51 vezetéknélküli porszívó bemutató

Alfawise FJ166A vezetéknélküli porszívó bemutató

Az Alfawise FJ166A egy vezetéknélküli porszívó az Alfawise-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem autóhoz is tökéletes választás).

Tovább olvasom about Alfawise FJ166A vezetéknélküli porszívó bemutató