BlitzWolf BW-IS22 okos riasztó teszt

BlitzWolf BW-IS22 Tuya okosotthon alap és riasztó

Az okosotthonok részét képezheti a mozgás és a különféle nyitás érzékelők, mint példádul az ajtó és ablak kinyitása. Hiszen így könnyen létrehozható ezer más dolog mellett például mozgásérzékelős világítás, vagy megoldható, hogy ha télen szellőztetünk, akkor kapcsoljon ki a fűtés. Ennek a megvalósításához a BlitzWolf BW-IS22 nagyon jó alapot ad, hiszen egyfajta gateway és riasztó is egyben, valamint Tuya okosotthon alapú, így számtalan más érzékelővel, eszközzel képes együttműködni. De amúgy egy duplán biztonságos, GSM + wifis okos riasztó és alkalmazással használható. Előnye, hogy saját akkumulátora révén áramszünet esetén is használható, plusz még elé köthető külső akkumulátor is, így az idők végéig is működhet, akkor is, ha nincs áram, nincs wifi (mert GSM módban is riaszt). Az ára szinte csekély, jelenleg 9600 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-IS22 Tuya okosotthon alap és riasztó

BlitzWolf BW-IS20 okos riasztórendszer, Tuya okosotthon alapon

A BlitzWolf BW-IS6 riasztórendszer (teszt itt) után megérkezett a folytatás, a BlitzWolf BW-IS20 személyében, amely megőrzi az előd jó dolgait, viszont sokkal nagyobb a kijelzője, illetve érintőkijelzője van. De ez is egy duplán biztonságos, GSM + wifis okos riasztó és alkalmazással is használható. Előnye, hogy saját akkumulátora révén áramszünet esetén is használható, plusz még elé köthető külső akkumulátor is, így az idők végéig is működhet, akkor is, ha nincs áram, nincs wifi (mert GSM módban is riaszt). Tuya okosotthon alapú, így számtalan más érzékelővel, eszközzel képes együttműködni és jár hozzá a fő panel, 3 érzékelő, 2 távirányító is. Nem mellékesen ujjlenyomattal használható PIN kód helyett, amellyel élesíthető és kikapcsolható is. Az ára jelenleg 20 800 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-IS20 okos riasztórendszer, Tuya okosotthon alapon

DIGOO DG-ZXG30 duplán biztonságos, okos riasztórendszer olcsón

A DIGOO DG-ZXG30 egy olcsó riasztórendszer, jelenleg kb. 12 700 Ft-ért megvehető. Az olcsósága ellenére egy duplán biztonságos, GSM + wifis okos riasztóról van szó, amely alkalmazással (Tuya, részletek lentebb) is használható. Előnye, hogy saját akkumulátora révén áramszünet esetén is használható, plusz még elé köthető külső akkumulátor is, így nagyon sokáig működhet, akkor is, ha nincs áram, nincs wifi (mert GSM módban is riaszt). Ráadásul jár hozzá a fő panel, 3 érzékelő, 2 távirányító, két RFID kulcstartó is.

Tovább olvasom about DIGOO DG-ZXG30 duplán biztonságos, okos riasztórendszer olcsón

BlitzWolf BW-IS6 duplán biztonságos, okos riasztórendszer bemutató

A BlitzWolf BW-IS6 egy olcsó riasztórendszer, jelenleg kb. 14 800 Ft-ért megvehető. Az olcsósága ellenére egy duplán biztonságos, GSM + wifis okos riasztóról van szó, amely alkalmazással is használható. Előnye, hogy saját akkumulátora révén áramszünet esetén is használható, plusz még elé köthető külső akkumulátor is, így az idők végéig is működhet, akkor is, ha nincs áram, nincs wifi (mert GSM módban is riaszt). Ráadásul jár hozzá a fő panel, 3 érzékelő, 2 távirányító, két RFID kulcstartó és van hangvezérlés is.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-IS6 duplán biztonságos, okos riasztórendszer bemutató