9 ponton fűthető mellény

Ultraolcsó fűthető mellény teszt – extra meleg a hideg időkre

A fűthető ruhák akár kint, akár bent és hideg helységben is hasznosak, hiszen komoly plusz hőt adnak, ezáltal szolidabb mennyiségű ruha is elég. Ez a fűthető mellény is ilyen, jelentős plusz hőt ad és akár másik ruha alá is felvehető, mert nem vékony, de annyira nagyon nem is vastag. M-4XL méretig elérhető, vagyis a nagy többség megtalálja magának a megfelelő méretet. 45°C-ra is be tud fűteni és kuponnal most csak 8000 Ft, amiben már a vám is benne van. Kupon ehhez az árhoz (limitált ideig használható): TESZTA10OFF

Tovább olvasom about Ultraolcsó fűthető mellény teszt – extra meleg a hideg időkre

Lefagy a lábad? Itt a fűthető zokni – tesztelve, működik!

Hiába húztál fel már 3 réteg ruhát, 5 zoknit, de lábad még mindig lefagy? Mit szólnál egy fűthető zoknihoz? Kipróbáltuk, működik, kint dolgozóknak egy áldás lehet, de egy hosszabb kint tartózkodás esetén is nagyon jól jön. És mekkora már, hogy felteszed töltőre a zoknid… 😂 Vagyis saját akkumulátora van, szóval nem ilyen elemmel bohóckodós marhaság.

Tovább olvasom about Lefagy a lábad? Itt a fűthető zokni – tesztelve, működik!

COTTONSMITH fűthető kabát teszt – az eszkimók is irigykednek

Már elég sok fűthető ruháról írtunk korábban, de most alaposan le is teszteltünk egyet, konkrétan a COTTONSMITH egyik minőségi kabátját, amellyel igencsak megvagyunk elégedve! Alapvetően nem filléres, viszont cserében ténylegesen jó minőséget kapunk, az anyaghasználat, kivitelezés, kialakítás terén sem lehet panasz semmire. Három színnel, számos mérettel elérhető, általában 36 000 Ft körül Tovább olvasom about COTTONSMITH fűthető kabát teszt – az eszkimók is irigykednek

Igényes fűthető dzseki / kabát teszt – európai raktárról vihető

Télen folyamatosan fázol a legvastagabb kabátban is? Ennek most vége, kínai barátaink erre a problémára is találtak (már régen) megoldást a fűthető dzseki / kabát / mellény / stb. személyében. Ennek a tesztnek az alanya egy olyan komolyabb, már inkább kabát, amely önmagában, fűtés nélkül is melegen tart, ha nincs annyira zord időjárás.  Jelenleg rendelhető európai raktárból is (France, Italy), szóval még van értelme erre a télre is megrendelni. Az ára 15 000 Ft körül alakul.

Tovább olvasom about Igényes fűthető dzseki / kabát teszt – európai raktárról vihető

Xiaomi One Cloud papucs teszt – ha igazán kényelmes papucsra vágysz

A többség tudja, de talán nem mindenki, hogy a Xiaomi közel sem csak mobiltelefonokat és elektronikai eszközöket gyárt, hanem rengeteg mást is, többek között papucsokat is. Jelen teszt alanya a Xiaomi One Cloud papucs, amely jó választás, ha igazán kényelmes papucsra vágysz (egy ideig nem igazán volt kapható, de most újra megvehető).

Tovább olvasom about Xiaomi One Cloud papucs teszt – ha igazán kényelmes papucsra vágysz