BlitzWolf BW-GC5 forgószék teszt – szép, erős, sok extrát ad

A BlitzWolf BW-GC5 a gyártó egyik legszebb forgószéke, de nem csak szép, hiszen ergonomikus, sok extrával, dönthető nagyobb szögben, van derék és fejtámasza, valamint kihúzható lábtartója is, valamint a karfa magassága, pozíciója, elforgatása is (!!) állítható. Nem mellékesen igen masszív darab, ráadásul európai (CZ) raktárból érkezik gyorsan (1 héten belül) és vámmentesen, általában 50 800 Ft ellenében.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-GC5 forgószék teszt – szép, erős, sok extrát ad

Xiaomi Fizz tapadásmentes olló teszt – nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!

OK, nem egy tipikus világ legnagyobb problémája, hogy küzdeni kell a különféle ragasztószalagokkal, mert tapadnak az ollóra is, nem csak arra, amire kellene, de akárhogy nézzük, azért idegesítő. Erre a problémára megoldás a XIAOMI Fizz FZ212003 olló, amelyet a gyártó tapadásmentes bevonattal látott el. Filléres dologról van szó, kb. 1600 Ft és valóban működik, nem tapad rá semmi.

Tovább olvasom about Xiaomi Fizz tapadásmentes olló teszt – nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!

Elektromosan állítható magasságú asztal teszt

Az ülő munka elsőre csábítóan hangzik, hiszen ülni nagyon kellemes. Ami így is van, egészen addig míg nem napi 8-10 órákat kell ülni, éveken át, amely az egyik legkárosabb munka forma, rengeteg negatív mellékhatása van. Ezen segíteni lehet szünetek beiktatásával, de a napi 8-10 óra ülés akkor is napi 8-10 óra ülés marad. Így célszerű váltogatni az ülést és állást, viszont utóbbira a hagyományos asztalok alkalmatlanok általában, így állítható magasságú asztal a megoldás, mint jelen teszt alanya is. Ez a példány nem egy komplett asztal, hanem egy meglévő asztalra kell rátenni, így viszont olcsó,  30-35 000 Ft körül megvehető ebay.com-on, ráadásul vámmentesen (Európai Unión belülről) és gyorsan megérkezik.

Tovább olvasom about Elektromosan állítható magasságú asztal teszt