BlitzWolf BW-IS22 okos riasztó teszt

BlitzWolf BW-IS22 okos riasztó teszt – GSM, wifi, Tuya okosotthon

A BlitzWolf BW-IS22 egy olyan Tuya alapú okos központ, amely nem csak riasztóként képes működni, hanem képes más eszközökkel is kommunikálni, mint például világítás, kamerák, stb. Alapjában véve 99 eszközt tud kezelni, amelybe fel lehet venni különböző biztonságtechnikai eszközöket, például nyitás, mozgás, szén monoxid és egyéb érzékelők. Sőt, képes arra is, hogy SIM kártyát beletéve internet és áram hiányában is felhívja az adott számot, hogy valami történés van. Köszönhetően a Tuya alapú rendszernek a lehetőségek szinte végtelenek, így elég sok mindent kihozhatunk belőle. Az ára jellemzően 12 500 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-IS22 okos riasztó teszt – GSM, wifi, Tuya okosotthon

BlitzWolf BW-IS6 okos riasztó teszt – SIM használat és Tuya okosotthon integráció

A BlitzWolf BW-IS6 egy olcsó riasztórendszer, jelenleg kb. 13 000 Ft-tól megvehető (európai raktárról is) . Az olcsósága ellenére egy duplán biztonságos, GSM + wifis okos riasztóról van szó, amely alkalmazással is használható, ráadásul a Tuya okosotthon platformmal működik, így seregnyi más eszközzel képes kommunikálni. További előnye, hogy saját akkumulátora révén áramszünet esetén is használható, plusz még elé köthető külső akkumulátor is, így az idők végéig is működhet, akkor is, ha nincs áram, nincs wifi (mert GSM módban is riaszt). Ráadásul megvehető csak a panel külön, de kit-ben is és úgy jár hozzá a fő panel, 3 érzékelő, 2 távirányító, két RFID kulcstartó.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-IS6 okos riasztó teszt – SIM használat és Tuya okosotthon integráció

Alfawise PG105 riasztó teszt és használati útmutató

Az Alfawise PG – 105 egy olyan olcsó (jelenleg 17 000 Ft) szerelés és vezeték nélküli riasztórendszer, amelynek kijelzője is van. Az olcsósága ellenére egy GSM + wifi riasztóról van szó, amely alkalmazással is használható. Ráadásul jár hozzá a fő panel és 3 érzékelő is, de az érzékelők amúgy nagyon olcsók. Megbízható, 2019 április óta folyamatosan használatban van és ahogy láthatod ebből a tesztből (és használati útmutatóból), egész jó is. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise PG105 riasztó teszt és használati útmutató