realme DIZO Watch R Talk

Olcsó AMOLED okosóra igényes dizájnnal, jó minőségű bluetooth hívással: realme DIZO Watch R Talk

A realme DIZO Watch R Talk Go okosóra elég kellemes dizájnt kapott, ráadásul AMOLED a kijelzője és jó minőségű bluetooth hívásokat is kínál. Plusz van rengeteg óralap, always on kijelző, stb. A termék oldalon általában van kupon több ezer forint értékben, azt érdemes igényelni.

Tovább olvasom about Olcsó AMOLED okosóra igényes dizájnnal, jó minőségű bluetooth hívással: realme DIZO Watch R Talk

Olcsó és strapabíró okosóra remek dizájnnal, AMOLED kijelzővel, bluetooth hívással: Zeblaze Vibe 7 Pro

A Zeblaze Vibe 7 Pro a gyártó egyik legjobb okosórája, a strapabíró kialakítása ellenére remek dizájnnal, AMOLED kijelzővel és nagyon jó minőségű bluetooth hívással. Most csak 19 500 Ft és ebben az árban már a vám és a szállítás is benne van.

Tovább olvasom about Olcsó és strapabíró okosóra remek dizájnnal, AMOLED kijelzővel, bluetooth hívással: Zeblaze Vibe 7 Pro

Strapabíró, vízálló okosóra nagy kijelzővel, extra hosszú üzemidővel, remek dizájnnal: KOSPET TANK M2

Strapabíró, vízálló okosóra nagy kijelzővel, extra hosszú üzemidővel, remek dizájnnal: KOSPET TANK M2

A KOSPET TANK M2 igen jó dizájnnal rendelkezik, annak ellenére meg főleg, hogy strapabíró, nagyon jó vízállósággal. Nagy kijelzőt és több extrát kapott, mint a bluetooth hívás, zene és a termék oldalon lévő kuponokkal csökkenthető az ára.

Tovább olvasom about Strapabíró, vízálló okosóra nagy kijelzővel, extra hosszú üzemidővel, remek dizájnnal: KOSPET TANK M2