Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

A Honor Watch Magic a Huawei Watch GT kistesója, jelentős hasonlóságot mutatva vele, csak némileg kisebb méretben és érezhetően olcsóbban. Eddig két színben volt elérhető: fekete és ezüst. Azonban most megjelent a kék változat.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Megérkezett a  Kospet Hope kistesója, Kospet Hope Lite, amely csak a hardver tekintetében kevesebb és így persze olcsóbb is. Tehát továbbra is igazi okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal.

Tovább olvasom about Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

A Lenovo Watch 9 egy olcsó, hibrid okosóra. Miért hibrid? Azért, mert egy alapvetően hagyományos, mutatós óráról van szó, amit azonban okos funkciókkal is felvértezett a gyártó. Nagy előnye, hogy egyszerű gombelemmel használható sokáig, így nem kell töltögetni és az ára, amely jelenleg kb. 6000 Ft.

Tovább olvasom about Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

Xiaomi Amazfit Bip Lite szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém

A Xiaomi Amazfit Bip Lite rendkívül népszerű okosóra, amit az alacsony árának és a jó minőségének köszönhet. Alapvetően szilikon szíjjal vehető meg, de szerencsére olcsón lehet hozzá venni ezerféle más anyagú, színű szíjt is.

Tovább olvasom about Xiaomi Amazfit Bip Lite szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém

Huawei Band 3 Pro bemutató

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kicsit komolyabb külsőt kapott és GPS-t. 100$ vagyis 30 000Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro bemutató

Zeblaze THOR 4 Dual okosóra bemutató – videóhívás a karodról!

A Zeblaze egy ismertebb és viszonylag népszerű gyártó az okosórák körében, de van pár eléggé népszerű hagyományos órája is, okos funkciókkal. A Thor 4 Dual igazi, komolyabb okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Jelen bemutató alanya a Dual változat, amely nem egy, hanem kettő kamerát ad, ráadásul dual wifit (2.4GHz / 5GHz). Az ára most csak kb. 34200 Ft.

Tovább olvasom about Zeblaze THOR 4 Dual okosóra bemutató – videóhívás a karodról!

Huawei Watch 2 (2018) okosóra bemutató

Megjelent a Huawei Watch 2 és megvásárolható. Ha úgy gondolod, hogy ez ugyan miért hír, hiszen már tavaly is megvásárolható volt, akkor igazad van. Sajnos a Huawei rossz szokása, hogy egy új terméknek nem ad semmilyen megkülönböztető jelzést és így tett a Huawei Watch 2 esetén is, amely egy ráncfelvarrott kiadása a 2017-esnek és továbbra is csak mint Huawei Watch 2 hivatkozik rá a gyártó. Jobb esetben a forgalmazók kiegészítik a 2018-cal: Huawei Watch 2 (2018). Az ára jelenleg 75 000 Ft körül alakul.

Tovább olvasom about Huawei Watch 2 (2018) okosóra bemutató