Kospet Hope okosóra bemutató – a legerősebb óra telefon!

A Kospet Hope 4 igazi okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Ez persze önmagában nem nagy dolog ma már, csakhogy ebbe az órába annyi memóriát (RAM-ot) pakolt egy gyártó, ami egy olcsó telefonra jellemző, 3 GB-ot! Plusz a tárhely (ROM) is gigantikus  óra léptékkel nézve, 32 GB. Az már csak hab a tortán hogy egy mobiltelefonokban használt négy magos processzor (SoC) működteti.

Tovább olvasom about Kospet Hope okosóra bemutató – a legerősebb óra telefon!

Zeblaze THOR 4 Pro okosóra bemutató – tényleg Pro!

A Zeblaze egy ismertebb és viszonylag népszerű gyártó az okosórák körében, de van pár eléggé népszerű hagyományos órája is, okos funkciókkal. A Thor 4 igazi, komolyabb okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Jelen bemutató alanya a Pro, ami tényleg minden tekintetben Pro! Ennek ellenére az ára most csak kb. 28 500 Ft.

Tovább olvasom about Zeblaze THOR 4 Pro okosóra bemutató – tényleg Pro!

Zeblaze THOR 4 Plus okosóra bemutató

A Zeblaze egy ismertebb és viszonylag népszerű gyártó az okosórák körében, de van pár eléggé népszerű hagyományos órája is, okos funkciókkal. A Thor 4 igazi, komolyabb okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Jelen bemutató alanya a Plus, ami egy némileg módosított, fejlesztett változata okos móddal és akkumulátor kímélő alap óra móddal. Az ára most csak kb. 36 000 Ft.

Tovább olvasom about Zeblaze THOR 4 Plus okosóra bemutató