Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

Az Alfawise L9 egy wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon. Távolról is működik, tehát ha éppen úton vagy, akkor is küld értesítést a telefonra és egy képet, videót arról, aki éppen az ajtó előtt áll, vagy megnyomta a csengőt. Ennek ellenére az ára szerény, jelenleg 13 000 Ft, ráadásul európai raktárból is rendelhető (Fast kezdetű), így gyorsan és vámmentesen megkaphatod. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

MIUK üveg dugó – olcsó, jól zár

A MIUK egy olcsó, jól záródó, rozsdamentes acél üveg dugó például boros üvegre. Rendkívül szorosan zárja az üveget, nyugodtan lehet vízszintesen is tárolni. Eleve is olcsó, de jelenleg még kupon is van hozzá, amivel csak kb. 750 Ft: 15a4e6 (korlátozott ideig használható).

Tovább olvasom about MIUK üveg dugó – olcsó, jól zár

Xiaomi YUNMAI Mini 2 okosmérleg bemutató – mindent mér!

A Xiaomi YUNMAI Mini 2 egy okosmérleg ami mindent mér! Súly, testzsír, fehérje, csonttömeg, izomtömeg, stb. Alkalmazással is használható, amely persze képes statisztikák, teljes test analízis készítésére is. Ráadásul jelenleg európai raktárból is beszerethető egész olcsón (kb. 10 000Ft), így nem kell aggódni a vám miatt és pár nap alatt meg is kapod (2-4). Kattints ide a vásárlásért.

Tovább olvasom about Xiaomi YUNMAI Mini 2 okosmérleg bemutató – mindent mér!

Dibea T6 (C17) vezetéknélküli porszívó bemutató

A Dibea T6 (C17) egy olcsó vezetéknélküli porszívó a Dibea-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Jelenleg az ára kb. 25 000 Ft és európai raktárból is rendelhető a gyors és vámmentes szállítás érdekében (Fast kezdetű a Warehouse részben).

Tovább olvasom about Dibea T6 (C17) vezetéknélküli porszívó bemutató

Dibea D008Pro vezetéknélküli porszívó bemutató

Megérkezett a Dibea D008Pro, amely sokkal nagyobb szívóerővel rendelkezik, mint a gyártó olcsóbb vezetéknélküli porszívói, például a Dibea D18. Kétszer annyiba kerül, mint a  D18, vagyis kb. 57 000 forintba.

Tovább olvasom about Dibea D008Pro vezetéknélküli porszívó bemutató

Xiaomi ROIDMI F8 vezetéknélküli porszívó – a betont is felszedi

A Xiaomi ROIDMI F8 XCQ01RM egy vezetéknélküli porszívó az Xiaomi-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Ráadásul a egyik legnagyobb szívóerejű vezetéknélküli porszívó, amit azért az ára is tükröz, jelenleg 118 000Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi ROIDMI F8 vezetéknélküli porszívó – a betont is felszedi

Dibea D18 vezetéknélküli porszívó bemutató

A Dibea D18 egy olcsó vezetéknélküli porszívó az Dibea-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem például autóhoz is tökéletes választás). Jelenleg az ára kb. 30 000 Ft.

Tovább olvasom about Dibea D18 vezetéknélküli porszívó bemutató

Elektromos olló nagyon olcsón

Az ollók ezer éve a szolgálatunkban állnak, de az elektromos ollók még csak egy ideje, pedig ha egyszer próbáltál egyet, akkor lehet, hogy nem kívánod vissza a hagyományos ollókat.

Tovább olvasom about Elektromos olló nagyon olcsón