Xiaomi Pro Air Purifier légtisztító bemutató

A Xiaomi nem új szereplő a légtisztítók piacán és az egyik új légtisztító a Xiaomi Pro Air Purifier. Ahogy a Pro jelzőből is sejthető, egy nagyobb teljesítményű készülékről van szó. Az ára jelenleg kb. 71 000 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi Pro Air Purifier légtisztító bemutató

Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!

A Xiaomi gateway a Xiaomi okos eszközök központi egysége, egy halom eszköz (világítás, párásító, mobiltelefon, stb.), érzékelő (hő, pára, mozgás, stb.) összeköthető vele és rajta keresztül vezérelhető, vagy adat szerezhető meg (hőmérséklet, páratartalom, stb.). Tulajdonképpen egy okos otthon alapja. Most megjelent a legújabb változata, immáron Apple HomeKit támogatással.

Tovább olvasom about Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!

Alfawise FJ – 166A vezetéknélküli porszívó bemutató

Az Alfawise FJ – 166A egy vezetéknélküli porszívó az Alfawise-tól, amely beépített akkumulátora és kis súlya által sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használható, mint hagyományos társai (és nem csak az otthonunk takarítására, hanem autóhoz is tökéletes választás).

Tovább olvasom about Alfawise FJ – 166A vezetéknélküli porszívó bemutató

Automata szappanadagoló olcsón

Az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítőszert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Most egy egész olcsót ajánlunk, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki.

Tovább olvasom about Automata szappanadagoló olcsón

Xiaomi orrszőrnyíró

Az orrszőrnyíró nem tipikusan az a termék, amit ne lehetne bárhol egész olcsón beszerezni. A Xiaomi megoldása kicsit drágább (jelenleg kb. 3800 Ft), ugyanakkor szuper exkluzív megjelenésű és minőségű.

Tovább olvasom about Xiaomi orrszőrnyíró

BlitzWolf BW-SHP6 wifis okos konnektor bemutató

Okos konnektor mára már egyre több gyártó kínálatában elérhető. Konkrétan persze nem konnektor, hanem inkább elosztó, hiszen a konnektorba dugva használható és egy dugó, vagy elosztó bedugását teszi lehetővé.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-SHP6 wifis okos konnektor bemutató