4K Android TV okosító teszt - Netflix 4K, HBO Max, Prime Video, Disney, Chromecast és magyar nyelv

4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Prime Video, Disney, Chromecast és magyar nyelv

A Hakomini Android TV alapú TV okosítója tökéletes egy nem okos TV okossá tételéhez és persze akkor is, ha a TV rendszere már elavult, nem megfelelő. Támogat minden fontos streaming szolgáltatást 4K felbontással, mint a Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+.

Tovább olvasom about 4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Prime Video, Disney, Chromecast és magyar nyelv

realme 4K TV okosító bemutató - Netflix 4K, Chromecast, hang vezérlés

realme 4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Chromecast, magyar nyelv

A realme TV okosítója bármely nem okos TV okossá teszt és akkor is hasznos, ha a TV rendszere már elavult, vagy nem megfelelő. Minden Magyarországon népszerű streaming szolgáltatást támogat 4K felbontással, mint a Netflix, HBO Max, Prime Video és az olyan (most még csak érkező) szolgáltatásokat is, mint a Disney+.

Tovább olvasom about realme 4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Chromecast, magyar nyelv

Xiaomi Mi TV Stick 4K okosító - Netflix 4K, HBO, Dolby Atmos, DTS HD és Dolby Vision

Xiaomi TV Stick 4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Chromecast, magyar nyelv

A Xiaomi TV Stick tökéletes választás egy nem okos TV okossá tételéhez és persze akkor is, ha a TV rendszere már elavult, nem megfelelő. Támogat minden fontos streaming szolgáltatást 4K felbontással, mint a Netflix, HBO Max, Prime Video és az olyan most még csak érkező szolgáltatásokat is, mint a Disney+.

Tovább olvasom about Xiaomi TV Stick 4K Android TV okosító teszt – Netflix 4K, HBO Max, Chromecast, magyar nyelv

TANIX TX3 Mini+ TV okosító (TV BOX)

TANIX TX3 Mini+ TV okosító (TV BOX) teszt – Netflix, HBO Max és Android, plusz Android TV appok

A TANIX TX3 Mini+TV okosító egy igen ötletes TV BOX, mert támogatja a normál Android és Android TV alkalmazásokat is, plusz működik a Netflix, HBO Max is. A hardver kellően erős, a 4K tartalmak nem jelentenek problémát és a felhasználói felület egész jó, ráadásul telepíthetők rá Android TV és normál Android alkalmazások is. A Priority Line szállítás esetén vámmentesen érkezik, jelenleg ingyen szállítással.  Tovább olvasom about TANIX TX3 Mini+ TV okosító (TV BOX) teszt – Netflix, HBO Max és Android, plusz Android TV appok

A95X F3 Air II

A95X F3 Air II TV okosító (TV BOX) teszt – utóbbi idők legjobbja, RGB világítással

Az A95X F3 Air II TV BOX az RGB világításával, igényes felhasználói felületével kitűnik a médialejátszók tömegéből és működik a Netflix, HBO GO is és gond nélkül lejátssza a 4K tartalmakat (Youtube-on is). Európai raktárról (pl. Germany) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Tovább olvasom about A95X F3 Air II TV okosító (TV BOX) teszt – utóbbi idők legjobbja, RGB világítással

Extra erős és extra dizájnos Android TV okosító: HK1 X4

HK1 X4 TV okosító (TV BOX) teszt – finom dizájn, erős hardver és Android TV

A HK1 X4 nem az a tipikus négyszög dobozba rejtett TV okosító, sokkal jobb a dizájn, mint általában és ez már új generációs hardvert kapott. Ezáltal jóval erősebb, mint a korábbi hasonló árkategóriás TV BOX-ok és akár 128GB tárhellyel is kérhető, amihez bluetooth és 5G wifi is jár.  Tovább olvasom about HK1 X4 TV okosító (TV BOX) teszt – finom dizájn, erős hardver és Android TV

H96 MAX RK3566 TV okosító (TV BOX) teszt – 8GB RAM és extra dizájn

Egyre több telefon kínál már 40 000 Ft-ért 8 GB RAM-ot és a legújabb TV okosítók még annál is olcsóbban adnak ennyi memóriát, köztük a H96 MAX is. De kapott egy erősebb processzor is, aztán van még gigabit LAN, Android 11 és jobb távirányító hang bevitellel, légegér funkcióval, vagyis ez egy komolyabb TV BOX és a dizájn is jobb, extra világítással. A 8GB RAM változat ára általában 25 700 Ft. Tovább olvasom about H96 MAX RK3566 TV okosító (TV BOX) teszt – 8GB RAM és extra dizájn

MECOOL KM2 médialejátszó (TV BOX) - Netflix 4K, Android TV és Chromecast

MECOOL KM2 médialejátszó (TV BOX) teszt – Netflix 4K és magyar nyelv

A MECOOL KM2 egy olyan Android TV médialejátszó (aka. TV okosító), amely többek között a Netflix 4K lejátszást is lehetővé teszi, plusz van hangvezérlés és Chromecast is. Android TV alapú, magyar nyelvvel, így alkalmazások telepíthetők (a normál Android alkalmazások is), játszani lehet vele, stb., a lehetőségek végtelenek. Az ára általában 24 000 Ft.

Tovább olvasom about MECOOL KM2 médialejátszó (TV BOX) teszt – Netflix 4K és magyar nyelv

X88 PRO 20 - über médialejátszó (TV BOX) 8GB RAM-mal, Android 11-gyel

X88 PRO 20 TV okosító (TV BOX) teszt – 8GB RAM!

TV okosítókban a 8GB RAM már létező dolog és ez alól a X88 PRO 20 sem kivétel. Plusz megtalálható benne egy 2020 év végén megjelent processzor is, aztán van még gigabit LAN, Android 11 is, vagyis ez egy komolyabb TV BOX. A 8GB RAM változat ára jelenleg 30 800 Ft és európai raktárról is megvehető (Germany-3), ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Tovább olvasom about X88 PRO 20 TV okosító (TV BOX) teszt – 8GB RAM!

MECOOL KM6 Deluxe médialejátszó (TV BOX) teszt – megfizethető luxus TV okosító

A MECOOL KM6 Deluxe a legigényesebb médialejátszók között van és az alap Android helyett Android TV a rendszere. Plusz van még: wifi 6, bluetooth 5, 1000Mbit LAN, USB 3, hangvezérlés,  Google Assistant, 4K lejátszás, beépített Chromecast – vagyis ez egy elég ütős TV BOX. Már európai raktárról is elérhető (PL) és az ára általában még a 30 000 Ft-ot sem éri el.

Tovább olvasom about MECOOL KM6 Deluxe médialejátszó (TV BOX) teszt – megfizethető luxus TV okosító

MECOOL KM6 Classic médialejátszó (TV BOX) teszt – full extrás, hangvezérléssel

Sajnos az elfogadható árral rendelkező TV okosítók között nagyon kevés az, ami alap Android helyett Android TV-vel kerül felszerelésre, de a MECOOL számos médialejátszója Android TV-vel érkezik, mint jelen teszt alanya, a MECOOL KM6 Classic. És mint ilyen, sok extrát ad: beszéd alapú keresés, hangvezérlés, Google Assistant, Chromecast, játékok, stb. Nem filléres, de nem is csillagászati az ára, általában kb. 20 900 Ft-tól megvehető és európai raktárról érkezik villámgyorsan, vámmentesen.

Tovább olvasom about MECOOL KM6 Classic médialejátszó (TV BOX) teszt – full extrás, hangvezérléssel

AX95 DB, a különleges TV okosító (TV BOX) tesztje – erős, szuper rendszerrel, rendszeres frissítéssel, extrákkal

Az AX95 DB TV okosító (médialejátszó / TV BOX) különleges dizájnnal és az új, erős Amlogic S905X3-B processzorral (Dolby Audio támogatás) próbálja elnyerni a vásárlók kegyeit. Ezen felül van még 4GB memória (RAM), 5G wifi, LAN, USB 3 is és egy valóban szuper rendszer, amellyel még távirányítóval és gamepaddal is játszhatunk. Nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is. Már 16 000 Ft körül megvehető, európai raktárról (pl. Czech), ahonnan ígéret szerint 1 héten belül megérkezik, vámmentesen.

Tovább olvasom about AX95 DB, a különleges TV okosító (TV BOX) tesztje – erős, szuper rendszerrel, rendszeres frissítéssel, extrákkal