Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára egyáltalán nem magas, a jelenlegi kedvezményes áron kb. 14 000 Ft. Vásárlásért kattints ide.

Hogy mennyire jó, vagy sem? Azt megtudod ebből a tesztből!

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

A Beelink GT1 MINI egy kifejezetten igényes, nem bazári megjelenésű és erős 4K médialejátszó,  Android 8.1-gyel és a gyártó saját fejlesztésű, egész jó felhasználói felületével. Nem csak médialejátszó, hanem egyben egy Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Ha csak a lényeg érdekel: igen, egészen jó, valahol itt kezdődik az, amire azt lehet mondani, hogy jó minőségű, 4K médialejátszó.

Tovább olvasom about Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

EACHLINK H6 Mini médialejátszó (TV BOX) teszt

Az EACHLINK H6 egy 6K lejátszást is ígérő médialejátszó (avagy TV BOX). Megérkezett a teszt példány, így neki is ugrottunk és elsőre eléggé ígéretes volt, de sajnos van egy nem mindenkit érintő probléma vele. Jelenleg elég olcsó, kb. 11 000 Ft, ami a 3 GB memóriát (RAM) figyelembe véve elég szerény.

Tovább olvasom about EACHLINK H6 Mini médialejátszó (TV BOX) teszt