Xiaomi YUNMAI Mini 2 okosmérleg bemutató – mindent mér!

A Xiaomi YUNMAI Mini 2 egy okosmérleg ami mindent mér! Súly, testzsír, fehérje, csonttömeg, izomtömeg, stb. Alkalmazással is használható, amely persze képes statisztikák, teljes test analízis készítésére is. Ráadásul jelenleg európai raktárból is beszerethető egész olcsón (kb. 10 000Ft), így nem kell aggódni a vám miatt és pár nap alatt meg is kapod (2-4). Kattints ide a vásárlásért.

Tovább olvasom about Xiaomi YUNMAI Mini 2 okosmérleg bemutató – mindent mér!

Xiaomi Smartmi Pure párásító bemutató

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Bár lehet ellene védekezni, de sajnos a párásítók közti választás közel sem egyértelmű.

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító bemutató

Xiaomi Pro Air Purifier légtisztító bemutató

A Xiaomi nem új szereplő a légtisztítók piacán és az egyik új légtisztító a Xiaomi Pro Air Purifier. Ahogy a Pro jelzőből is sejthető, egy nagyobb teljesítményű készülékről van szó. Az ára jelenleg kb. 71 000 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi Pro Air Purifier légtisztító bemutató

Xiaomi orrszőrnyíró

Az orrszőrnyíró nem tipikusan az a termék, amit ne lehetne bárhol egész olcsón beszerezni. A Xiaomi megoldása kicsit drágább (jelenleg kb. 3800 Ft), ugyanakkor szuper exkluzív megjelenésű és minőségű.

Tovább olvasom about Xiaomi orrszőrnyíró