MantisTek VM1 vertikális egér – kicsi és vezetéknélküli

A vertikális, vagyis függőleges egér egy maximálisan ergonomikus megoldás az egerek terén, ami jelentősen csökkenti a csukló terhelését. A MantisTek VM1 vertikális egér azoknak remek választás, akik a kisebb egereket részesítik előnyben. Ráadásul vezetéknélküli, így a dróttal sem kell bajlódni és jelenleg csak 3000 Ft.

Tovább olvasom about MantisTek VM1 vertikális egér – kicsi és vezetéknélküli

Tölgyfa egéralátét a Xiaomi-tól

A Xiaomi egyik fő erénye, hogy képes felismerni az igényeket és annak megfelelő termékeket gyártani. Talán így született az elegáns, XXXL méretű tölgyfa egéralátét ( Xiaomi Oak Natural Softwood Mouse Pad), amely a méretéhez, minőségéhez képest nem drága (kb. 5500 Ft).

Tovább olvasom about Tölgyfa egéralátét a Xiaomi-tól

Alfawise ZK – G082, az olcsó RGB gaming billentyűzet

Az Alfawise ZK – G082 egy membrános, vezetékes, világítós (RGB) gamer billentyűzet az Alfawise-tól, amely kialakításával, beállítási lehetőségeivel és alacsony árával próbál érvényesülni.

Tovább olvasom about Alfawise ZK – G082, az olcsó RGB gaming billentyűzet

ACGAM G402 bemutató – az egyik legjobb olcsó gamer egér

Olcsón jobb gamer egeret találni nem igazán lehet, azonban a méltatlanul ismeretlen ACGAM G402 kicsit több, mint 4000 Ft-ért Omron kapcsolókat, korrekt szenzort., RGB világítást és 10000DPI felbontást is kínál! Mindezt egy egészen szép külső mellett.

Tovább olvasom about ACGAM G402 bemutató – az egyik legjobb olcsó gamer egér