Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Nemrég jelent meg a Honor Band 4 a Huawei-től, két változatban: egy általános okos, fitnesz karkötő és egy olcsóbb (kb. 6-7000 Ft) Running Version nevű változat is, amelyben nincs pulzusmérő és kisebb a kijelzője, viszont cipőre is feltehető (de karon is viselhető) és futás során nagy mennyiségű különböző fontos adatot gyűjt. Jelen teszt alanya a Running Version és egy olvasói teszt, nagy köszönet érte! Egyébként Running Edition néven is lehet vele találkozni.

Tovább olvasom about Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Xiaomi Hey+ okoskarkötő videó tesztek, unboxing

Sajnos még csak a világ szerencsésebb részein (leginkább Kína) vehető meg a Xiaomi Hey+ okoskarkötő, ott viszont már igen, így megjelentek az első (főleg angol nyelvű, kínai Hey+) videó tesztek és unboxing (kicsomagolós) videók.

Tovább olvasom about Xiaomi Hey+ okoskarkötő videó tesztek, unboxing

Xiaomi Hey+ okoskarkötő – az első teszt

Sajnos még csak a világ szerencsésebb részein (leginkább Kína) vehető meg a Xiaomi Hey+ okoskarkötő, ott viszont már igen, így megjelentek az első (főleg angol nyelvű, kínai Hey+) tesztek, amiket itt összegezve láthatsz.

Tovább olvasom about Xiaomi Hey+ okoskarkötő – az első teszt

NO.I F13 okosóra teszt

A NO.I F13 (vagy NO.1 F13, mindkét elnevezéssel találkozni) egy strapabíró okosóra, sporthoz használható funkciókkal, amelyet a külső megjelenése is tükröz. Kifejezetten olcsó, 9000 Ft körül megvehető. (9000 Ft — hogyan vásárolj GearBest-en? Kattints ide a teljes leírásért!) Csak a lényeg érdekel? Összegzés Mi is az a NO.I F13 pontosan és mit tud? Okosóra, okoskarkötő, […]