Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

A korábbi Amazfit okosórák kifejezetten népszerűek és egész jól sikerült, így kétségtelen volt, hogy érkezik a következő kiadás. És meg is érkezett, már a nemzetközi piacra szánt változat is, amely támogatja az angol nyelvet. Hogy milyen lett? Elsőre igencsak jó!

Tovább olvasom about Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kissé más külsőt kapott és GPS-t. Mindkettő egész jó, de a Huawei Band 3 Pro jelentősen drágább, jelenleg 100$ vagyis 30 – 35 000 Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!

Bár a Umidigi Uwatch egy átlagos olcsó okosóra, azért van pár figyelemre méltó tulajdonsága, kezdve azzal, hogy egész jól néz ki, inkább az elegánsabb okosórák közé tartozik. Olcsó, fém szíjjal is csak 8500 Ft.

Tovább olvasom about Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!

Honor Watch Magic – az első teszt

A Honor Watch Magic rendkívül népszerű, konkrétan jelenleg a 3. legolvasottabb tartalmunk a Honor Watch Magic bemutatója. Ez nem véletlen, hiszen egy egész jól sikerült óráról van szó, még megfizethető árral (jelenleg 45 000 Ft körül vehető meg). Elkezdtek a tesztek is érkezni, de a mi példányunk még távolabb van, viszont óriási az igény a tesztre, így a jelenleg elérhető angol és egyéb nyelvű tesztek alapján készítettük el azt, ha nem is saját, de tesztet.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – az első teszt

Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Nemrég jelent meg a Honor Band 4 a Huawei-től, két változatban: egy általános okos, fitnesz karkötő és egy olcsóbb (kb. 6-7000 Ft) Running Version nevű változat is, amelyben nincs pulzusmérő és kisebb a kijelzője, viszont cipőre is feltehető (de karon is viselhető) és futás során nagy mennyiségű különböző fontos adatot gyűjt. Jelen teszt alanya a Running Version és egy olvasói teszt, nagy köszönet érte! Egyébként Running Edition néven is lehet vele találkozni.

Tovább olvasom about Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Xiaomi Hey+ okoskarkötő videó tesztek, unboxing

Sajnos még csak a világ szerencsésebb részein (leginkább Kína) vehető meg a Xiaomi Hey+ okoskarkötő, ott viszont már igen, így megjelentek az első (főleg angol nyelvű, kínai Hey+) videó tesztek és unboxing (kicsomagolós) videók.

Tovább olvasom about Xiaomi Hey+ okoskarkötő videó tesztek, unboxing

Xiaomi Hey+ okoskarkötő – az első teszt

Sajnos még csak a világ szerencsésebb részein (leginkább Kína) vehető meg a Xiaomi Hey+ okoskarkötő, ott viszont már igen, így megjelentek az első (főleg angol nyelvű, kínai Hey+) tesztek, amiket itt összegezve láthatsz.

Tovább olvasom about Xiaomi Hey+ okoskarkötő – az első teszt

NO.I F13 okosóra teszt

A NO.I F13 (vagy NO.1 F13, mindkét elnevezéssel találkozni) egy strapabíró okosóra, sporthoz használható funkciókkal, amelyet a külső megjelenése is tükröz. Kifejezetten olcsó, 9000 Ft körül megvehető. (9000 Ft — hogyan vásárolj GearBest-en? Kattints ide a teljes leírásért!) Csak a lényeg érdekel? Összegzés Mi is az a NO.I F13 pontosan és mit tud? Okosóra, okoskarkötő, […]