Nagy tudású és olcsó univerzális távirányító - nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

Nagy tudású univerzális RF, IR távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, táv és hang vezérlése

Ez egy nagy tudású univerzális távirányító, bármely infrás (IR), vagy rádiófrekvenciás (RF) távirányítóval rendelkező készüléket, eszközt okossá tesz azáltal, hogy tetszőleges távirányító jele “beprogramozható” és például ki / be kapcsolható, időzíthető, beállítható vele a távirányítóhoz tartozó készülék és persze adott esetben egyéb funkciók is elérhetők, hanggal is.

Tovább olvasom about Nagy tudású univerzális RF, IR távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, táv és hang vezérlése

Ultraolcsó univerzális távirányító - nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

Ultraolcsó univerzális távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

Ez az egyik legolcsóbb programozható távirányító, vagyis tetszőleges infravörös távirányító (TV, klíma, stb.) jele “beprogramozható” és például ki / be kapcsolható, időzíthető, beállítható vele a távirányítóhoz tartozó készülék és persze adott esetben egyéb funkciók is elérhetők, hanggal is.

Tovább olvasom about Ultraolcsó univerzális távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

BlitzWolf BW-RC02 univerzális távirányító - nem okos készülékek okosítása, távvezérlése Tuya alapon

BlitzWolf BW-RC02 univerzális távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

A BlitzWolf BW-RC02 egy programozható távirányító, tetszőleges infravörös távirányító (TV, klíma, stb.) jele “beprogramozható” és például ki / be kapcsolható, időzíthető, beállítható vele a távirányítóhoz tartozó készülék és persze adott esetben egyéb funkciók is elérhetők, hanggal is.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-RC02 univerzális távirányító teszt – nem okos készülékek okosítása, távvezérlése

Xiaomi okos hőmérő és páratartalom mérő teszt

A megjegyezhetetlen nevű Xiaomi Mijia Bluetooth Smart Electric Digital Thermometer Hygrometer 2 egy okos hőmérő és páratartalom mérőt jelent, de kijelzővel, így akár egyszerűen használható csak önmagában is, minden további nélkül. Viszont bevihető a Xiaomi Home alkalmazásba, ahol statisztikát készít grafikonnal és összeköthető más eszközökkel. Tehát például lecsökken a pára, akkor kapcsoljon be a párásító, vagy leesik a hőmérséklet, akkor kapcsoljon be az okos fűtőtest, vagy akár küldhet telefonra is értesítést. Hármas csomagban érkezik, a kapott szolgáltatásokat, funkciókat figyelembe véve szinte ingyen, általában 3600 Ft-ért

Tovább olvasom about Xiaomi okos hőmérő és páratartalom mérő teszt

BlitzWolf BW-RC1 teszt -zseniális! Nem okos készülékek okosítása, hang vezérlése, távvezérlése Tuya alapon

A BlitzWolf BW-RC1 egy amolyan programozható távirányító, tetszőleges távirányító jele “beprogramozható” és például ki / be kapcsolható, időzíthető, beállítható, vele a távirányítóhoz tartozó készülék és persze adott esetben egyéb funkciók is elérhetők – hanggal is! Távolról is, wifin, mobilneten keresztül is működik, így az amúgy nem okos készülékek távvezérlése is megoldható vele. Ráadásul Tuya alapú, így ezer más eszközzel, érzékelővel tud kommunikálni és köztük különféle műveletek valósíthatók meg (pl. belépünk a szobába, kapcsolja a TV-t). Használható tévéhez, klímához, hifihez, stb., bármivel, amihez tartozik infravörös távirányító is. Általában 3700 Ft-ért megvehető, európai raktárról is (CZ, UK), ahonnan sokkal gyorsabban megérkezik.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-RC1 teszt -zseniális! Nem okos készülékek okosítása, hang vezérlése, távvezérlése Tuya alapon

Okos otthon a Xiaomi-val – 10. rész: mozgásérzékelő

Az előző részben megnéztük, hogy hogyan kezdhetünk el kialakítani egy Xiaomi rendszeren alapuló otthoni riasztót, biztonsági rendszert, megnéztük a Xiaomi ajtó/ablak nyitás érzékelő szenzor. Ebben a részben megnézzük az Aqara Xiaomi Smart Home kompatibilis mozgás érzékelő szenzorát. Természetesen ez a szenzor nem csak riasztás generálásra jó, hanem akár használhatjuk más eszközök, például okos izzó vezérlésére is. Banggood esetén rendelhető EU raktárból is 5 500 Ft ért.

Tovább olvasom about Okos otthon a Xiaomi-val – 10. rész: mozgásérzékelő

Alfawise Z1 teszt – Tuya okosotthon készlet és riasztó egyben

Az Alfawise Z1 egy Tuya alapú okosotthon készlet és riasztó egyben, a népszerű és szabadon használható vezeték nélküli kommunikációs protokollal, a Zigbee-vel kompatibilis. Használható önmagában, de más készülékekkel, eszközökkel is képes kommunikálni, így automatizációra is felhasználható. Most csak 13 500 Ft és ezért az összegért tartalmazza a fő egységet (gateway), mozgásérzékelőt, ajtó / ablak / fiók / stb. nyitás érzékelőt, hőmérséklet és páratartalom érzékelőt is.

Tovább olvasom about Alfawise Z1 teszt – Tuya okosotthon készlet és riasztó egyben