Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

Új bluetooth hangszóróval (amit mini soundbar-nak hív) jelentkezett a Blitzwolf, amely Blitzwolf BW-SDB0 névre hallgat. Egy olcsó hangszóróról van szó, ami azért annyira nem nagyon mini, hiszen 37cm széles. Az persze tény, hogy az “igazi” soundbarok ennél jóval nagyobbak. Az ára igen szerény, jelenleg kb. 7000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

Tronsmart Element Force bluetooth hangszóró – 40W és vízálló

A Tronsmart Element Force a gyártó új bluetooth hangszórója, ami annak ellenére egész szép, hogy vízálló. De nem csak szép, hanem a maga 40W-jával a hordozható, bluetooth hangszórók között kifejezetten hangos is, erős basszussal.

Tovább olvasom about Tronsmart Element Force bluetooth hangszóró – 40W és vízálló

Alfawise XBR – 08 soundbar bemutató – 2 az 1-ben

Az Alfawise XBR – 08 soundbar egy 2 az 1-ben konstrukció, ami azt jelenti, hogy bár használható egyetlen, egyben lévő soundbar-ként,  de ketté is vehető és használható fekvő vagy oszlop módban. De nem ez az egyetlen erénye van csak.

Tovább olvasom about Alfawise XBR – 08 soundbar bemutató – 2 az 1-ben

BlitzWolf BW-AS2 hordozható hangszóró, ami letépi az arcod

A BlitzWolf hangszórók, soudbarok nem véletlenül népszerűek, hiszen jó teljesítmény / minőség / aránnyal bírnak. A legújabb termék nem egy soundbar, hanem egy hordozható hangszóró, de a hordozható szó senkit ne tévesszen meg, brutális teljesítmény lakik benne.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-AS2 hordozható hangszóró, ami letépi az arcod