Xiaomi 70mai autó kamera (DVR) bemutató és teszt

A Xiaomi 70mai egy autóba szánt DVR, eseményrögzítő kamera, elfogadható képminőséggel, nagy felbontással, széles látószöggel és igen kedvező árral (jelenleg kb. 9300 Ft-ba kerül, vásárlásért kattints ide).

Tovább olvasom about Xiaomi 70mai autó kamera (DVR) bemutató és teszt

Funsnap Capture, a legolcsóbb gimbal (kamera stabilizátor)

A Funsnap Capture jelenleg a legolcsóbb gimbal, vagyis kamera stabilizátor. Az olcsósága ellenére egész jól teljesít, szépen kompenzálja a rezgéseket. Ennek ellenére jelenleg már 18 000 Ft-ért megvehető!   Hogyan vásárolj a Banggood.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!) Hogyan vásárolj a GearBest.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!)   Külső Külsőre semmi szokatlan, megszokott […]

Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel

Az Alfawise Full HD, wifis kamerája mozgásérzékelős, éjjellátó funkcióval.Képes teljesen körbefordulni és fel-le mozogni, valamint a hangot mindkét irányban továbbítani, sőt, képes mozgás érzékelése esetén a mozgó alakot követni. Nem kifejezetten drága, jelenleg 9700Ft.

Tovább olvasom about Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel

Endoszkóp kamera olcsón

A nagy kijelzős mobiltelefonok, illetve a mobilokban lévő egyes hardver elemek számtalan lehetőséget megnyitottak arra, hogy mindenféle kütyüt használjunk mobiltelefonnal (vagy éppen tablet-tel). Most egy ilyet nézünk meg, az endoszkóp kamerát.

Tovább olvasom about Endoszkóp kamera olcsón

Gocomma Lilliput-001 – szuper, Full HD wifi kamera

A Gocomma Lilliput-001 egy mozgásérzékelős, Full HD felbontású wifi kamera, amely akár vezetékes internettel (RJ45) is használható. Ráadásul képes teljesen körbefordulni és fel-le mozogni, valamint a hangot mindkét irányban továbbítani, sőt, képes mozgás érzékelése esetén a mozgó alakot követni.

Tovább olvasom about Gocomma Lilliput-001 – szuper, Full HD wifi kamera

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro autó kamera bemutató

A XIAOMI 70mai Dash Cam Pro egy autóba szánt DVR, eseményrögzítő kamera, NAGYON jó képminőséggel, nagy felbontással, széles látószöggel és kedvező árral (jelenleg kb. 16 000 Ft-ba kerül, vásárlásért kattints ide).

Tovább olvasom about Xiaomi 70mai Dash Cam Pro autó kamera bemutató