Professzionális és önellátó, vezetékmentes, akkumulátoros és napelemes Xiaomi biztonsági kamera: Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro

A Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro egy wifi biztonsági kamera, viszont akkumulátora van, amit beépített napelem tölt és wifis, ezáltal teljesen vezetékmentes.

Global, nemzetközi változat és vámmentesen érkezik, ingyen szállítással. Kuponnal most olcsóbb, 43 000 Ft (limitált ideig használható): gshopperxiaomi

 

Nem működik a vásárlás? Próbáld itt

Külső megjelenés

Tipikus kameráról van szó, amelyet egy falra, vagy plafonra tehetünk fel és vízálló, IP66 szinten.

 

 

Bírja az időjárás viszontagságait

 

Plafonra és falra is feltehető

Kamera jellemzők

4MP-es kameráról van szó extra nagy, 2.5K felbontással, éjjellátó funkcióval. Wifin csatlakozik és Android, iOS alkalmazáson (Xiaomi Home) távolról nézhető a kamera képe. Persze indítható felvétel, készíthetők képek bármikor.

Cloudban is tárolhatók a felvételek, valamint memóriakártyán is, amelyhez egy benti egység is tartozik, amely vezeték nélkül kapcsolódik és erősebb jelet ad, ami hasznos akkor, ha távolabb kell lennie a kamerának.

Igen jó a fényérzékenysége (F1.6), szóval ha még nincs nagyon sötét, akkor elég lehet a normál, nem éjjellátó mód.

 

 

Sőt, ezt támogatja is, mert van LED, ami világít és így a normál éjjellátó funkció mellett színes esti mód is van.

 

 

Telefonon, tableten nézhető a kamera képe

Beszélni is lehet rajta keresztül

Beszélni is lehet rajta keresztül, mert van mikrofonja és hangszórója is.

Akár 8 méter távolságból is képes a hangot továbbítani és zajszűrést alkalmaz.

 

Mozgás érzékelés, alak felismerés

Mozgás érzékelése esetén képes jelzést küldeni a telefonra, valamint felvételt indítani és eltárolni cloud-ban, vagy memóriakártyát.

A mozgás érzékelést intelligensen végzi, képes felismerni az embereket, állatokra nem riaszt és az is megadható, hogy hol érzékelje a mozgást.

 

Akkumulátor, üzemidő

10 000 mAh akkumulátor van benne, amely átlagosan 6 hónapig működteti a kamerát, de ideális körülmények között sosem merül le, mert tartozik hozzá napelem (beépítve), amely feltölti.

  

Global, nemzetközi változat és vámmentesen érkezik, ingyen szállítással. Kuponnal most olcsóbb, 43 000 Ft (limitált ideig használható): gshopperxiaomi

 

Nem működik a vásárlás? Próbáld itt

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .