Öntisztító vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó, rendkívül nagy szívóerővel - Proscenic DustZero S3 teszt

Önürítős vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó, rendkívül nagy szívóerővel – Proscenic DustZero S3 teszt

A Proscenic DustZero S3 az új generációs vezetéknélküli, akkumulátoros porszívók közé tartozik, mert ez egy öntisztító porszívó, ami azt jelenti, hogy teljesen automatikusan és ténylegesen tisztára kiüríti a portartályt.

Tovább olvasom about Önürítős vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó, rendkívül nagy szívóerővel – Proscenic DustZero S3 teszt

Proscenic P12 teszt - nagyon jó, mégis olcsó vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó kimagaslóan nagy szívóerővel

Proscenic P12 teszt – nagyon jó, mégis olcsó vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó kimagaslóan nagy szívóerővel

A Proscenic P12 vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó olcsón ad kimagaslóan nagy szívóerőt és olyan extrákat, mint az állítható hosszúságú cső, nagyon hosszú üzemidő és cserélhető akkumulátor.

Tovább olvasom about Proscenic P12 teszt – nagyon jó, mégis olcsó vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó kimagaslóan nagy szívóerővel

JIMMY PowerWash HW8

JIMMY PowerWash HW8 Pro teszt – nagyon hatékony és gyors porszívózás, felmosás egyszerre

A JIMMY PowerWash HW8 Pro egy igen hasznos és hatékony takarítógép, egyszerre teszi lehetővé a porszívózást és felmosást is, így sok időt spórolva. Tényleg nagyon hatékony, akár porszívózásról, akár felmosásról van szó és a masszív szennyeződések is könnyen, gyorsan eltüntethetők vele.

Tovább olvasom about JIMMY PowerWash HW8 Pro teszt – nagyon hatékony és gyors porszívózás, felmosás egyszerre

Sencor SVC 0825WH

Sencor SVC 0825WH teszt – az igazi mindenes, ami felmos és bárhol, bármi felporszívóz, takarít

A Sencor SVC 0825WH maximumra járatja a takarítást, mindent ad egyetlen készülékben, ami szükséges a porszívózáshoz és felmosáshoz. A gyártó annyi kiegészítőt ad hozzá, amivel szinte minden igényt le lehet fedni a hétköznapi takarítási folyamatok során, mint a padló porszívózás, matrac tisztítás, felmosás, porszívózás szűk és nehezen elérhető helyeken, stb. Magyarországon is megvehető.

Tovább olvasom about Sencor SVC 0825WH teszt – az igazi mindenes, ami felmos és bárhol, bármi felporszívóz, takarít

Shunzao Z11 Max vezetéknélküli porszívó

Shunzao Z11 Max vezetéknélküli porszívó teszt – kivételesen jó, ultra csendes és durván nagy a szívóereje

A Shunzao Z11 Max nem csak egy sokadik vezetéknélküli porszívó, hanem egy tudatos fejlesztés eredménye. A gyártó lecserélte a szokásos megoldásokat, amely által egy jobban használható porszívó született, nagyon nagy szívóerővel, ötszörös levegő szűréssel, rendkívül csendes működéssel és a szőr, hajszálak felcsavarodását megakadályozó kialakítással.

Tovább olvasom about Shunzao Z11 Max vezetéknélküli porszívó teszt – kivételesen jó, ultra csendes és durván nagy a szívóereje

Proscenic P11 Combo vezetéknélküli porszívó és felmosó

Proscenic P11 Combo vezetéknélküli porszívó és felmosó teszt – kiváló használhatóság, nagy szívóerő, gyors töltés, sok extra

A Proscenic P11 Combo nem csak vezetéknélküli porszívó, hanem felmosó is, igen jó szívóerővel, kiváló használhatósággal, szupergyors töltéssel és sok extrával. Az extrák terén olyanokat kínál, mint a szerelésmentes tartó állvány, tartóba integrált töltő, vagyis sosem kell külön a töltő adaptert bedugni, csak a helyére kell tenni, de van cserélhető akkumulátor, matrac / kárpit tisztító porszívófej, világítás és érintőkijelző is.

Tovább olvasom about Proscenic P11 Combo vezetéknélküli porszívó és felmosó teszt – kiváló használhatóság, nagy szívóerő, gyors töltés, sok extra

ELEGIANT EGH-VC2 mini / morzsa porszívó teszt

ELEGIANT EGH-VC2 mini / morzsa porszívó teszt – hasznos, jó szívóerővel, közel sem csak morzsához

Az ELEGIANT EGH-VC2 mini porszívó egy olyan porszívó, ami tökéletes, mint morzsa porszívó, de számos más étel maradék is eltüntethető vele, például ami egy filmezésen, partin keletkezik. A szívóereje elég jó, kisebb murvát, kavicsot is felszippant és számos tartozéka van, bevethető nemcsak otthon, de autóban is. Európai raktárról (pl. PL) rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about ELEGIANT EGH-VC2 mini / morzsa porszívó teszt – hasznos, jó szívóerővel, közel sem csak morzsához

BlitzWolf BW-DD1 vezetéknélküli, elektromos felmosó teszt – senki nem sikál így

A BlitzWolf BW-DD1 egy olyan vezetéknélküli, elektromos felmosó, amely a vezetéknélküli porszívókra hasonlít, csak ez felmos, a kézi felmosásnál sokkal hatékonyabban és hasznos a különféle nedves szennyeződések eltávolításánál is. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-DD1 vezetéknélküli, elektromos felmosó teszt – senki nem sikál így