Hihetetlenül olcsó és brutál erős Xiaomi telefon sok extrával, 12GB RAM-mal: POCO X6 Pro

A kategóriában legolcsóbb, durván erős Xiaomi telefon sok extrával – POCO X6 Pro gyors teszt

2024-re elértük azt, hogy az igazán jó telefonok sem kerülnek százezrekbe, ahogy a POCO X6 Pro sem, amely durván erős hardverrel, AMOLED kijelzővel és sok extrával is alig kerül több, mint 100 000 Ft. Villám teszt következik, a teljes teszt hamarosan.

Tovább olvasom about A kategóriában legolcsóbb, durván erős Xiaomi telefon sok extrával – POCO X6 Pro gyors teszt

Két kijelzős vízálló telefon AMOLED kijelzővel és éjjellátó kamerával: DOOGEE V20

DOOGEE V20 teszt – a két kijelzős prémium strapabíró, vízálló AMOLED telefon

A DOOGEE V20 egy prémium strapabíró, vízálló telefon AMOLED kijelzővel, sőt, extra hátlapi kijelzővel, 8GB RAM-mal, erősebb hardverrel, vezetéknélküli töltéssel, NFC-vel. A dizájn kifejezetten igényes, közel sem strapabíró, ipari jellegű, szóval úgy összességében a strapabíró telefonok közül bőven kiemelkedik.

Tovább olvasom about DOOGEE V20 teszt – a két kijelzős prémium strapabíró, vízálló AMOLED telefon

(Xiaomi) POCO F4 GT

POCO F4 GT teszt – maximális teljesítmény, extrákkal

A POCO F4 GT a gyártó legújabb csúcs telefonja, az elérhető legjobb hardverrel és mivel tulajdonképpen ez egy gamer, gaming telefon, így pár hasznos extrát is ad, köztük a talán leghasznosabb két extra fizikai gombot, amelyek a játék során segítik a kényelmesebb lövöldözést (vagy mást) plusz van némi RGB világítás, folyadék hűtés, kiváló, 120Hz-es AMOLED kijelző, játék gyorsító, négy hangszóró remek hangminőséggel, ilyesmik. Global, nemzetközi változat, magyar nyelvvel és persze Google Play is van.  Tovább olvasom about POCO F4 GT teszt – maximális teljesítmény, extrákkal

"Filléres" vízálló telefon extra hosszú üzemidővel, ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal: HOTWAV CYBER 9 Pro

HOTWAV CYBER 9 Pro teszt – olcsó strapabíró, vízálló telefon ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal

A HOTWAV CYBER 9 Pro jelenleg az egyik legjobb ajánlat, ha strapabíró, vízálló telefonról van szó. Mégpedig azért, mert a normál ára amúgy is alacsony, de kuponnal most még egy kicsit olcsóbb és ezért kapunk 8GB RAM-ot, 50MP-es hátlapi kamerát, NFC-t, egy egész jó dizájnt és persze vízálló, valamint olyan kialakítást, amit kevésbé kell félteni a fizikai hatásoktól. Nem mellékesen a nagyon nagy, 7500mAh kapacitású akkumulátor által sokkal tovább használható egy feltöltéssel.

Tovább olvasom about HOTWAV CYBER 9 Pro teszt – olcsó strapabíró, vízálló telefon ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal