Két kijelzős vízálló telefon AMOLED kijelzővel és éjjellátó kamerával: DOOGEE V20

DOOGEE V20 teszt – a két kijelzős prémium strapabíró, vízálló AMOLED telefon

A DOOGEE V20 egy prémium strapabíró, vízálló telefon AMOLED kijelzővel, sőt, extra hátlapi kijelzővel, 8GB RAM-mal, erősebb hardverrel, vezetéknélküli töltéssel, NFC-vel. A dizájn kifejezetten igényes, közel sem strapabíró, ipari jellegű, szóval úgy összességében a strapabíró telefonok közül bőven kiemelkedik.

Tovább olvasom about DOOGEE V20 teszt – a két kijelzős prémium strapabíró, vízálló AMOLED telefon

(Xiaomi) POCO F4 GT

POCO F4 GT teszt – maximális teljesítmény, extrákkal

A POCO F4 GT a gyártó legújabb csúcs telefonja, az elérhető legjobb hardverrel és mivel tulajdonképpen ez egy gamer, gaming telefon, így pár hasznos extrát is ad, köztük a talán leghasznosabb két extra fizikai gombot, amelyek a játék során segítik a kényelmesebb lövöldözést (vagy mást) plusz van némi RGB világítás, folyadék hűtés, kiváló, 120Hz-es AMOLED kijelző, játék gyorsító, négy hangszóró remek hangminőséggel, ilyesmik. Global, nemzetközi változat, magyar nyelvvel és persze Google Play is van.  Tovább olvasom about POCO F4 GT teszt – maximális teljesítmény, extrákkal

"Filléres" vízálló telefon extra hosszú üzemidővel, ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal: HOTWAV CYBER 9 Pro

HOTWAV CYBER 9 Pro teszt – olcsó strapabíró, vízálló telefon ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal

A HOTWAV CYBER 9 Pro jelenleg az egyik legjobb ajánlat, ha strapabíró, vízálló telefonról van szó. Mégpedig azért, mert a normál ára amúgy is alacsony, de kuponnal most még egy kicsit olcsóbb és ezért kapunk 8GB RAM-ot, 50MP-es hátlapi kamerát, NFC-t, egy egész jó dizájnt és persze vízálló, valamint olyan kialakítást, amit kevésbé kell félteni a fizikai hatásoktól. Nem mellékesen a nagyon nagy, 7500mAh kapacitású akkumulátor által sokkal tovább használható egy feltöltéssel.

Tovább olvasom about HOTWAV CYBER 9 Pro teszt – olcsó strapabíró, vízálló telefon ütős dizájnnal, 8GB RAM-mal

Vízálló, strapabíró telefon: Ulefone Armor 14

Ulefone Power Armor 14 teszt – elegáns strapabíró, vízálló telefon extrém üzemidővel

Szerencsére vannak gyártók, akik a strapabíró telefonok dizánjára is figyelnek, nem letudva annyival, hogy azoknak mindegy, hogyan néznek ki és a Ulefone is ilyen. A gyártó legújabb készüléke a Ulefone Power Armor 14, amely sokkal inkább elegáns, mint ipari és a strapabíróság, vízállóság mellett olyan extrákat ad, mint a 10 000 mAh kapacitású akkumulátor, vezetéknélküli töltés, extra gomb, amelynek tetszőleges funkciót állíthatunk be, de van NFC, FM rádió, 3.5mm jack, stb.

Tovább olvasom about Ulefone Power Armor 14 teszt – elegáns strapabíró, vízálló telefon extrém üzemidővel

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G teszt – kijelzőben, kamerában erős és sok extrát ad

A Redmi Note 11 Pro 5G a középkategóriát gazdagítja sok extrával: 120Hz-es AMOLED kijelző, remek hangszórók, 108MP-es kamera, NFC, infra, 3.5mm jack, 5G, stb. Az 5G megjelölésnek itt ténylegesen van szerepe, nem csak marketing, mert 4G és 5G változatban is elérhető. Global, nemzetközi változat, magyar nyelvvel és persze Google Play is van.

Tovább olvasom about Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G teszt – kijelzőben, kamerában erős és sok extrát ad

Ulefone Power Armor 13 strapabíró telefon - 13 200mAh | 8 GB RAM | erős hardver

Ulefone Power Armor 13 strapabíró, vízálló telefon teszt – extrém üzemidő, jó hardver, sok extra

A Ulefone Power Armor 13 strapabíró, vízálló telefonba a gyártó mindent beletett, amire vágyhatunk: extrém üzemidő, jó hardver, nagyon nagy kijelző, NFC, vezetéknélküli töltés, lézeres távolságmérő, stb. A Power Armor 13 egyértelműen a csúcs strapabíró telefonok között van és nem is drága, az ára 90 – 100 000 Ft körül szokott alakulni (mikor mennyi).  Global, nemzetközi változat, vagyis van magyar nyelv, Google Play és B20 is.

Tovább olvasom about Ulefone Power Armor 13 strapabíró, vízálló telefon teszt – extrém üzemidő, jó hardver, sok extra

POCO M4 Pro 5G teszt

POCO M4 Pro 5G teszt – minden részletében jó

A POCO M4 Pro egy minden részletében jó telefon lett, hiszen kellőképpen erős hardvert, jó kijelzőt, nagyobb akkumulátort kapott. Vagyis az alapok rendben vannak, de az M4 Pro részleteiben is elég jó, mert mindenfélével csábítja a leendő vásárlót: NFC, sztereó hangszóró, 5G, 90Hz-es kijelző, szuper rezgőmotor, infra, 3.5mm jack, memóriakártya használat, Full HD Netflix, masszív hang kodek támogatás (aptX, stb.), virtuális memória által +2GB RAM, stb. Szóval van itt minden!

Tovább olvasom about POCO M4 Pro 5G teszt – minden részletében jó

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE teszt – amilyen könnyű, olyan jó

A Xiaomi 11 Lite 5G NE egy kivételes telefon, hiszen manapság 160 gramm alatti telefon gyakorlatilag nem is létezik. Szerencsére korántsem ez az egyetlen indok a megvételére, hiszen a hardver erős, akár 8GB RAM-mal is kérhető, a kamera szuper, a kijelző AMOLED, a hangszórók is jók, plusz van NFC, wifi 6, bluetooth 5.2, infra is.

Tovább olvasom about Xiaomi 11 Lite 5G NE teszt – amilyen könnyű, olyan jó

UMIDIGI Power 5

UMIDIGI Power 5 okostelefon teszt – extra hosszú üzemidő és lázmérő nagyon olcsón

A UMIDIGI Power 5 nem kevesebb, mint 6150mAh kapacitású akkumulátort kapott, így az üzemideje több, mint jó – 22 óra videó lejátszásban kifejezve! Van három kamerája, gyors wifije és érintésmentes lázmérő is került bele. Global, nemzetközi változat, magyar nyelvvel és persze Google Play is van, plusz jelenleg egy okosóra is jár hozzá ingyen (11 400 Ft értékben).

Tovább olvasom about UMIDIGI Power 5 okostelefon teszt – extra hosszú üzemidő és lázmérő nagyon olcsón

Redmi 10

Redmi 10 okostelefon teszt – megbízható társ a mindennapokban

A Redmi a gyártó egyik siker sorozata, ami a tipikusan nagyon jó ár / érték aránynak köszönhető. Ezen a Redmi 10 sem változtat és hozza a gyártónál trendet jelentő extrákat, mint a nagyobb képfrissítés (90Hz), 50MP kamera, sztereó hangszórók, oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasó, plusz van memóriakártya használati lehetőség (dedikált slot), infra, 3.5mm jack, NFC is.

Tovább olvasom about Redmi 10 okostelefon teszt – megbízható társ a mindennapokban