Redmi Note 7 tesztek

A Redmi Note 7 népszerűségét figyelembe véve nem igazán meglepő, hogy máris megjelentek az első tesztek.

Tovább olvasom about Redmi Note 7 tesztek

OnePlus 6T teszt

Megérkezett a OnePlus 6T, a méltán sikeres OnePlus 6 utódjaként. A számozás nem nőtt eggyel, ami mutatja, hogy ráncfelvarrásról van szó, viszont hasznos dolgokkal.

Tovább olvasom about OnePlus 6T teszt

Xiaomi Mi MIX 3 teszt

A szerencsésebbek már kezükben tarthatják a Xiaomi legújabb csúcstelefonját, a Mi Mix 3- at és persze már elég sok teszt is született, leginkább kínai és angol nyelven. Azok kedvéért, akik sem kínaiul, sem angolul nem beszélnek összefoglaljuk a tesztek eredményét.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi MIX 3 teszt

Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért

A Lenovo A5 egy kifejezetten olcsó (és spoiler: egész jó) mobiltelefon a Lenovo-tól, konkrétan a 100 $-os, vagyis a 30 000 Ft-os kategóriában indul, meglepően sok memóriával és kellemes kapacitású akkumulátorral.

Tovább olvasom about Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért

Huawei Y3 (2018) teszt

A Huawei Y3 2018-as változata egy Android Go (8.1) alapú mobiltelefon, igen szerény erőforrásokkal. Hogy ennek ellenére használható vagy sem, az ebből a tesztből kiderül.

Tovább olvasom about Huawei Y3 (2018) teszt

Xiaomi Mi Max 3 teszt

A 6″-os egérmozi kijelzők kora lejárt, itt a 7″ kijelzőméretű Mi Max 3! Nagy kijelző, komoly kapacitású akkumulátor és erőteljes hardver jellemzi, de vajon nem túl nagy és / vagy nehéz? Többek között erre is megkaphatod a választ ebben a tesztben.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Max 3 teszt

Cubot P20 teszt

A Cubot P20 a jelenlegi trendeknek megfelelő mobiltelefon, tisztességes mennyiségű memóriával, 6″-nál is nagyobb kijelzővel. Ha a lényegre vagy kíváncsi: abszolút megéri az árát!

Tovább olvasom about Cubot P20 teszt

Xiaomi Redmi S2 teszt

Megérkezett a GearBest-től a Xiaomi Redmi S2 (köszönet érte!), amely az S1 utódja. Ja, nem…Ezúttal a gyártó a kamerákra fókuszált, ami mesterséges intelligenciával erősített, szelfizésre összepontosító előlapi és dupla hátlapi kamerát jelent. Mivel a cél továbbra is a kitűnő ár / érték arány, ezért a mérnökök itt-ott kicsit visszavettek, valószínűleg azért, hogy az ár továbbra is alacsony maradjon.

Tovább olvasom about Xiaomi Redmi S2 teszt