300 lyukas zuhanyfej teszt

A 300 lyukas tusolófej (avagy 300 holes shower head) egy remek alternatíva a hagyományos zuhanyfejekre és szó szerint kb. két kiló kenyérért megvehető (olyan 600 Ft körül az AliExpress.com webáruházban).

Tovább olvasom about 300 lyukas zuhanyfej teszt

AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

A hagyományos szappanadagolók karbantartás nélkül elég gyorsan kritikán aluli állapotba tudnak kerülni (és a mosogatószer adagolók is). Ezért az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítő, vagy mosogatószert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Jelen teszt alanya egy olcsó példány, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki és működik, ahogy kell.

Tovább olvasom about AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Ebben segít a Xiaomi párásítója, amely a természetes párolgás elvén működik, amely egyébként a legjobb párásítási megoldás (egészség szempontjából is és mert használható csapvízzel).

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

A Utorch Q2 akkumulátoros asztali lámpa egy elég kellemes fényerővel rendelkező asztali lámpa (olvasólámpa), amely egyben egy LCD kijelzőn mutatja az időt, dátumot és a hőmérsékletet is. Plusz van egy hangulatvilágítási módja is.

Tovább olvasom about Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

Fixate Gel Pads – rögzíts csavarok, szegek, ragasztás nélkül

Hogy ha valamit szeretnénk függőleges helyzetben rögzíteni valamire, akkor azt többnyire ragasztással, csavarokkal vagy hasonlóval oldjuk meg. Ezek hátránya, hogy gyakran nyomuk marad akkor is ha már nincs rá szükség. Erre kínál megoldást a Fixate Gel Pads.

Tovább olvasom about Fixate Gel Pads – rögzíts csavarok, szegek, ragasztás nélkül