Kávéfőző extrákkal – BlitzWolf eszpresszó kávéfőző teszt: BlitzHome BH-CM1503

A BlitzHome BH-CM1503 egy komolyabb eszpresszó kávéfőző 15 bar nyomással, beállítható kávé mennyiséggel (normál és nagy adaggal külön), tejhabosítóval, forró víz adagolóval, teljesen fém házzal. Minden képessége megvan arra, hogy jó kávékat főzzön és ezt gyorsan meg is teszi (mindössze 15mp alatt).

Tovább olvasom about Kávéfőző extrákkal – BlitzWolf eszpresszó kávéfőző teszt: BlitzHome BH-CM1503

Ultragyors, nagy kapacitású jégkészítő gép: BlitzHome BH-IM2

BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő teszt – villámgyorsan készít sok jeget

Nem túl gyakran érkezik jégkocka készítő tesztre, de a BlitzHome BH-IM2 az és a BlitzWolf-tól érkezik. Egy ultragyors és nagy kapacitású jégkocka készítő masináról van szó, mindössze 7 perc alatt képes jeget adni és 24 óra alatt 10-12kg jeget tud előállítani. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő teszt – villámgyorsan készít sok jeget

Rendkívül helytakarékos elosztó a BlitzWolf-tól, USB-vel: BlitzWolf BW-PC3

BlitzWolf BW-PC3 elosztó teszt – ötletes, extra helytakarékos, USB-vel

A BlitzWolf BW-PC3 egy ötletes elosztó torony és mint ilyen, alig foglal helyet annak ellenére, hogy 8 konnektorra bővít, így ideális asztali elosztónak (is). Négy USB-t is ad, vagyis az eszközeinket is tölthetjük vele, akár 20W-os gyorstöltéssel is. Ehhez ad 2db hagyományos és 2db Type-C USB-t is.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PC3 elosztó teszt – ötletes, extra helytakarékos, USB-vel

Igazi időjárás állomás előrejelzéssel, gigantikus kijelzővel: BlitzWolf BW-WS04

BlitzWolf BW-WS04 teszt – igazi és okos időjárás állomás, több napos előrejelzéssel

A BlitzWolf BW-WS02 egy igazi időjárás állomás, az aktuális időjárással és 4 napi előrejelzéssel, amik valódi adatok, internetről kapja, így pontosak. plusz maga is méri a hőmérsékletet, páratartalmat. Sőt, akár 3 extra szenzorral bővíthető, szóval egy komplett mérő állomásról van szó. Elég ütős és Tuya okosotthon alapú, így több tízezer más készülékkel, szenzorral, eszközzel képes együttműködni. 

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-WS04 teszt – igazi és okos időjárás állomás, több napos előrejelzéssel

BlitzHome BH-CMM5 kávéfőző

Kávézás a maximumon – darálós eszpresszó kávéfőző teszt: BlitzHome BH-CMM5

Az otthon extra magas színvonalú kávézásra vágyóknak jó választás a BlitzWolf-tól érkező BlitzHome BH-CMM5 eszpresszó kávéfőző, amely egy darálóval is rendelkező kávéfőző több extrával, 20 bar nyomással. Képes 15 lépésben változtatható finomságú kávé darálásra, van csésze melegítője, képes instant forró vizet adagolni és van tej habosító is.

Tovább olvasom about Kávézás a maximumon – darálós eszpresszó kávéfőző teszt: BlitzHome BH-CMM5

A leglátványosabb vegyszermentes szúnyogirtó a BlitzWolf-tól érkezik

BlitzWolf BW-MLT2 szúnyog és rovarirtó teszt – a gyilkos rakéta

A BlitzWolf BW-MLT2 az egyik leglátványosabb, rakéta formájú vegyszer, szagmentes szúnyog és repülő rovar irtó szerkezet, valamint egyben hangulatvilágítás is. Hordozható, akkumulátoros, így kint is hasznos lehet dögök elterelésére. Európai raktárról (CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-MLT2 szúnyog és rovarirtó teszt – a gyilkos rakéta

Zuhanyzás, fürdés közben is megnéznél egy filmet, videót? Nincs akadálya

Vízálló telefon tartó teszt: zuhanyzás, fürdés közben is filmezhetsz, telefonálhatsz

Nemrég érkezett egy vízálló, falra tehető tartó / tok, amelybe egy telefont téve nézhetjük úgy, hogy nem kell aggódnunk a víz miatt. Sőt, támogatja az érintéseket, módosíthatjuk a hangerőt, léptethetjük a lejátszót, beletekerhetünk, stb.. Az ára jelenleg nem túl magas, 3600 Ft.

Tovább olvasom about Vízálló telefon tartó teszt: zuhanyzás, fürdés közben is filmezhetsz, telefonálhatsz

Filléres, mégis akkumulátoros szappanhab adagoló teszt: Loskii LK-SD1

Szappanadagoló teszt 2. évad, 1. rész. Viszont a Loskii LK-SD1 annyiból izgalmasabb, hogy kuponnal minimális összegért vihető, de ennek ellenére akkumulátoros és manuálisan is használható, nem csak a kezünket közelítve hozzá. Persze így elveszítjük az előnyét, hiszen pont azt akarjuk elkerülni, hogy összekoszoljuk és esetleg a kórokozók megtelepedjenek rajta, de azért esetleg jól jöhet. Európai raktárról (CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik, általában 4000 Ft ellenében.

Tovább olvasom about Filléres, mégis akkumulátoros szappanhab adagoló teszt: Loskii LK-SD1

BlitzWolf BW-WS02

BlitzWolf BW-WS02 teszt – okos időjárás állomás, figyelmeztetés funkcióval

A BlitzWolf BW-WS02 egy ténylegesen időjárás állomás, internetről (is) veszi a pontos adatokat, így nem csak a helyi hőmérséklet, páratartalom, hanem szél, stb. is megjelenik rajta. Ráadásul képes szólni, ha a hőmérséklet, páratartalom, egyéb adott tartományban van és normál hő, páratartalom mérőként is tud üzemelni, plusz extra szenzor is tartozik hozzá. Tuya okosotthon alapú, így több tízezer más készülékkel, szenzorral, eszközzel képes együttműködni.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-WS02 teszt – okos időjárás állomás, figyelmeztetés funkcióval

BlitzWolf BW-WS01 teszt: időjárás állomás, hő és páratartalom mérő

A BlitzWolf BW-WS01 egy igényes hőmérséklet és páratartalom mérő (időjárás állomás) és akár 3 extra szenzorral is kérhető, amelyeket kint is elhelyezhetünk, vezeték nélkül kapcsolódnak a fő egységhez. Jelenleg már 5500 Ft-ért megvehető egy és mindössze 8800 Ft-ért három extra szenzorral. Az árát megéri és úgy meg főleg, hogy ennyiért elem is jár.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-WS01 teszt: időjárás állomás, hő és páratartalom mérő