Imádod a retro játékokat? Anbernic RG351M prémium kategóriás kézikonzol teszt

Imádod a retro játékokat? Anbernic RG351M prémium kézikonzol teszt

Az Anbernic RG351M egy prémium kategóriás retro kézikonzol nagyon jó minőségű gombokkal, fém házzal, nagy kapacitású akkumulátorral, dupla hangszóróval és még wifivel is felszerelte a gyártó. Ja és magyar nyelvű menü is elérhető, valamint a szoftvere frissíthető, új rendszer telepíthető és játékokat is lehet rá másolni.

Tovább olvasom about Imádod a retro játékokat? Anbernic RG351M prémium kézikonzol teszt

Laptopból komplett PC, rengeteg csatlakozóval, külső meghajtóval: BlitzWolf BW-TH13 teszt

Laptopból komplett PC, rengeteg csatlakozóval, külső meghajtóval: BlitzWolf BW-TH13 teszt

A BlitzWolf BW-TH13 egy extrém Type-C elosztó laptopokhoz rengeteg csatlakozóval és még külső meghajtóként is hasznosítható, plusz tölteni is lehet rajta keresztül. Vagyis laptopból teljesértékű számítógépet varázsol számos USB-vel, három HDMI-vel, DisplayPort-tal, memóriakártya-olvasóval, egyebekkel.

Tovább olvasom about Laptopból komplett PC, rengeteg csatlakozóval, külső meghajtóval: BlitzWolf BW-TH13 teszt

YeHua Q5R1

HDMI vezeték nélkül, vezetéknélküli kijelző – YeHua Q5R1 vezetéknélküli HDMI adó és vevő teszt

A vezetéknélküli HDMI talán nem annyira ismert még, viszont iszonyat hasznos otthon és céges környezetben is, mert nem kell vezetékezni, bármilyen távol lehetünk a megjelenítőtől, ami lehet TV, monitor, projektor, stb., bármi, amin van HDMI, vagy VGA csatlakozó.

Tovább olvasom about HDMI vezeték nélkül, vezetéknélküli kijelző – YeHua Q5R1 vezetéknélküli HDMI adó és vevő teszt

Xiaomi AX3000

Xiaomi AX3000 router teszt – magyar nyelv, nagy sebesség, jó hatótávolság, egyedi dizájn

A Xiaomi AX1800 router után itt az AX3000, amely az előd minden jó tulajdonságát örökölte, beleértve a menő dizájnt, viszont jelentősen többet tud. Ez már a sebességben is megmutatkozik, ami 1800-ról 3000Mbps-re nőtt és persze továbbra is wifi 6 router jó hatótávolsággal, plusz mesh router, vagyis több példány is képes együttműködni, kiterjesztve a hatótávolságot.

Tovább olvasom about Xiaomi AX3000 router teszt – magyar nyelv, nagy sebesség, jó hatótávolság, egyedi dizájn

Extra nagy méretű RGB egérpad: BlitzWolf BW-MP1

Extra nagy méretű RGB egérpad teszt: BlitzWolf BW-MP1

A BlitzWolf BW-MP1 egy extra nagy méretű (80 x 40 cm) egérpad, bőven elfér rajta az egér és a billentyűzet (plusz egyéb dolgok is). A számítógépes környezetükre érzékenyek kedvéért a gyártó RGB világítással is ellátta, amely egyébként kikapcsolható. Európai raktárról (pl. ES, FR) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Extra nagy méretű RGB egérpad teszt: BlitzWolf BW-MP1

ONIKUMA CW911

ONIKUMA CW911 programozható RGB egér teszt – szárazon tartja a kezed

Az egérre hajlamosak vagyunk ráizzadni, de nem az ONIKUMA CW911 RGB egérre, mert az szárazon tartja a beépített ventilátorral. De nem csak emiatt érdemel figyelmet, hiszen egy kényelmes, könnyű egérről van szó, amelynek elég jó RGB világítása van (kikapcsolható), plusz a hozzá tartozó szoftverrel jól testreszabható, átállíthatók a gomb funkciók, stb.

Tovább olvasom about ONIKUMA CW911 programozható RGB egér teszt – szárazon tartja a kezed

Ötletes bővítmény számítógéphez és laptophoz, bluetooth, USB, ujjlenyomat-olvasóval: LANQ PC

Teszt: zseniális bővítmény számítógéphez, laptophoz, ujjlenyomat-olvasóval, bluetooth, wifi és extra USB-vel

A LANQ PC dokk utóbbi idők legérdekesebb terméke. Számítógéppel, laptoppal használható és azokhoz 5db USB-t (köztük Type-C), ujjlenyomat-olvasót, bluetooth-t és wifit is ad. Jelenleg csak 6600 Ft, ami durván jó ár és a “Duty Free Shipping” szállítási mód esetén vámmentesen érkezik. Ja igen és ingyen szállítással.

Tovább olvasom about Teszt: zseniális bővítmény számítógéphez, laptophoz, ujjlenyomat-olvasóval, bluetooth, wifi és extra USB-vel

Beelink Expand M

Beelink Expand M teszt – Type-C dokkoló, elosztó és egyben külső meghajtó is

A Beelink Expand X (teszt itt) után újabb érdekes termék érkezett a Beelink-től, amely egyszerre Type-C dokkoló, elosztó és egyben külső meghajtó is. Megvehető meghajtó nélkül, valamint 128 / 256 / 512GB kapacitású meghajtóval is és a teszt alanya 512GB-os meghajtóval érkezett.
Tovább olvasom about Beelink Expand M teszt – Type-C dokkoló, elosztó és egyben külső meghajtó is