Xiaomi Mijia Feizhi Q1 – egér és billentyűzet mobil játékokban

A  Xiaomi Mijia Feizhi Q1 egy bluetooth konverter, amely lehetővé teszi egér és billentyűzet használatát mobil játékokban (telefonon, tableten). Nem drága, jelenleg kb. 7200 Ft. A vásárláshoz kattints ide.

Tovább olvasom about Xiaomi Mijia Feizhi Q1 – egér és billentyűzet mobil játékokban

BlitzWolf BW-PL3 QC3, 36W gyorstöltő, 2 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert elfogadható beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL3 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 2 darab, 3A-es kimenete is van (összteljesítmény: 36W). Így egyszerre két eszközt is tölthet igen gyorsan. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 5200 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL3 QC3, 36W gyorstöltő, 2 kimenettel

BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, 4 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert elfogadható beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 4 darab, 2A-es kimenete is van. Így egyszerre négy eszközt is tölthet. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 5800 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, 4 kimenettel

BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, 3 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy durván mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert pár ezerért beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 3 kimenete is van. Így egyszerre három eszközt is tölthet. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 3000 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, 3 kimenettel

Így duplázd a telefonod üzemidejét akkus hátlappal

Bár vannak hatalmas, 10000mAh feletti kapacitású akkumulátorral rendelkező telefonok is, azért többnyire be kell érni 3500-4000mAh körülivel. Ennek előnye, hogy vékony és viszonylag könnyű marad, a hátránya hogy intenzív terhelés esetén hamar le is merül. Ezen lehet segíteni külső akkumulátorral, de azok meg vezetékesek, nem túl kényelmes úgy használni.

Tovább olvasom about Így duplázd a telefonod üzemidejét akkus hátlappal

Blitzwolf BW-MT2 – micro USB és Type-C kábel egyben

Egyre jobban terjednek a Type-C csatlakozást használó eszközök, de még rengeteg a micro USB is, így akinek mindkétféle eszköze van és szeretne tartalék kábelt, akkor kénytelen kettőt venni és ha úgy van, akkor kettőt cipelni. Szerencsére ezt a problémát felismerték a gyártók, köztük a Blitzwolf is.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-MT2 – micro USB és Type-C kábel egyben

Baseus hűtő mobiltelefonhoz

A mobil eszközök, így a mobiltelefonok esetén a melegedés nagyobb probléma, mint a számítógépek esetén. Hogy az  eszköz megvédje magát a túlmelegedéstől, visszaveheti a teljesítményt, ami viszont kellemetlen ha szükség van a teljesítményre (például játék közben). Szerencsére lehet ez ellen tenni.

Tovább olvasom about Baseus hűtő mobiltelefonhoz