Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

OnePlus 6T teszt

Megérkezett a OnePlus 6T, a méltán sikeres OnePlus 6 utódjaként. A számozás nem nőtt eggyel, ami mutatja, hogy ráncfelvarrásról van szó, viszont hasznos dolgokkal.

Tovább olvasom about OnePlus 6T teszt

Xiaomi 1S autó kamera (DVR) bemutató és teszt

A Xiaomi 1S egy autóba szánt DVR, eseményrögzítő kamera, kifejezetten jó képminőséggel még este is, nagy felbontással, széles látószöggel, nagy kijelzővel és kedvező árral (jelenleg kb. 17 000 Ft-ba kerül).

Tovább olvasom about Xiaomi 1S autó kamera (DVR) bemutató és teszt

Gocomma SATA, IDE > USB3 átalakító teszt

A belső merevlemezeket, SSD meghajtókat van hogy szeretnénk a számítógépen kívül, USB-n keresztül használni. Ezt megtehetjük egy merevlemez házzal is, de nincs mindig szükség rá tartósan és ilyenkor jöhet jól egy adapter, amivel USB-re köthetjük. Egy ilyet teszteltünk.

Tovább olvasom about Gocomma SATA, IDE > USB3 átalakító teszt

Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Nemrég jelent meg a Honor Band 4 a Huawei-től, két változatban: egy általános okos, fitnesz karkötő és egy olcsóbb (kb. 6-7000 Ft) Running Version nevű változat is, amelyben nincs pulzusmérő és kisebb a kijelzője, viszont cipőre is feltehető (de karon is viselhető) és futás során nagy mennyiségű különböző fontos adatot gyűjt. Jelen teszt alanya a Running Version és egy olvasói teszt, nagy köszönet érte! Egyébként Running Edition néven is lehet vele találkozni.

Tovább olvasom about Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Xiaomi Mi MIX 3 teszt

A szerencsésebbek már kezükben tarthatják a Xiaomi legújabb csúcstelefonját, a Mi Mix 3- at és persze már elég sok teszt is született, leginkább kínai és angol nyelven. Azok kedvéért, akik sem kínaiul, sem angolul nem beszélnek összefoglaljuk a tesztek eredményét.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi MIX 3 teszt

Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

A Utorch Q2 akkumulátoros asztali lámpa egy elég kellemes fényerővel rendelkező asztali lámpa (olvasólámpa), amely egyben egy LCD kijelzőn mutatja az időt, dátumot és a hőmérsékletet is. Plusz van egy hangulatvilágítási módja is.

Tovább olvasom about Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa