128GB-os gyors Alfawise micro SD memóriakártya teszt

Korábban tesztelésre került az Alfawise egyik olcsó micro SD memóriakártyája és most a 128GB-os példány tesztje következik, amely egy gyors, 4K videó felvételre is alkalmas memóriakártya (vagy egyébként hasonló sebességgel 256GB-os is).

Tovább olvasom about 128GB-os gyors Alfawise micro SD memóriakártya teszt

Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

A korábbi Amazfit okosórák kifejezetten népszerűek és egész jól sikerült, így kétségtelen volt, hogy érkezik a következő kiadás. És meg is érkezett, már a nemzetközi piacra szánt változat is, amely támogatja az angol nyelvet. Hogy milyen lett? Elsőre igencsak jó!

Tovább olvasom about Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

Alfawise A7 TWS bluetooth fülhallgató teszt

Az Alfawise A7 TWS az Alfawise egy teljesen vezetéknélküli fülhallgatója és elég olcsó, jelenleg kb. 5000Ft. Ennek ellenére azért egy kellemes fülhallgatóról van szó. De hogy konkrétan mennyire jó vagy sem, az ebből a tesztből kiderül. Vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise A7 TWS bluetooth fülhallgató teszt

Redmi Note 7 tesztek

A Redmi Note 7 népszerűségét figyelembe véve nem igazán meglepő, hogy máris megjelentek az első tesztek.

Tovább olvasom about Redmi Note 7 tesztek

Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára egyáltalán nem magas, a jelenlegi kedvezményes áron kb. 14 000 Ft. Vásárlásért kattints ide.

Hogy mennyire jó, vagy sem? Azt megtudod ebből a tesztből!

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

300 lyukas zuhanyfej teszt

A 300 lyukas tusolófej (avagy 300 holes shower head) egy remek alternatíva a hagyományos zuhanyfejekre és szó szerint kb. két kiló kenyérért megvehető (olyan 600 Ft körül az AliExpress.com webáruházban).

Tovább olvasom about 300 lyukas zuhanyfej teszt

AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

A hagyományos szappanadagolók karbantartás nélkül elég gyorsan kritikán aluli állapotba tudnak kerülni (és a mosogatószer adagolók is). Ezért az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítő, vagy mosogatószert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Jelen teszt alanya egy olcsó példány, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki és működik, ahogy kell.

Tovább olvasom about AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Ebben segít a Xiaomi párásítója, amely a természetes párolgás elvén működik, amely egyébként a legjobb párásítási megoldás (egészség szempontjából is és mert használható csapvízzel).

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Xiaomi Mi Router 4 teszt és használati útmutató

A Xiaomi nem ismeretlen szereplő a számítástechnikai eszközök piacán, számos jól sikerült megoldása van, köztük a router-ek is. Az egyik legújabb router a Xiaomi Mi Router 4, jelen teszt alanya (nem a 4C és egyéb változatok, hanem a Xiaomi Mi Router 4). Elöljáróban annyit, hogy egy igen jól sikerült routerről van szó, de számolni kell némi kezdeti nehézséggel. Jelenleg már elég olcsó, kb. 10 000 Ft, amit a kisebb problémákat is figyelembe véve totálisan megér.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Router 4 teszt és használati útmutató

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kissé más külsőt kapott és GPS-t. Mindkettő egész jó, de a Huawei Band 3 Pro jelentősen drágább, jelenleg 100$ vagyis 30 – 35 000 Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt