XDOBO Prince

XDOBO Prince bluetooth hangszóró teszt – látványos, strapabíró, hosszú üzemidővel

Az XDOBO Prince bluetooth hangszóró egész látványos, mégis strapabíró és nagyon hosszú az üzemideje a kis mérete ellenére. Tökéletes ha valaki például egy telefonnál sokkal jobb hangzást akar, viszont nem akar cipelni egy nagy és nehéz hangszórót. A kis mérete ellenére jó a hangereje, 15W.

Tovább olvasom about XDOBO Prince bluetooth hangszóró teszt – látványos, strapabíró, hosszú üzemidővel

Nagyon dizájnos bluetooth hangszóró RGB világítással, ütős basszussal: Tronsmart Bang Mini

Tronsmart Bang Mini bluetooth hangszóró teszt – csak a nevében mini

A Tronsmart Bang után megérkezett a valamivel kisebb változata, a Tronsmart Bang Mini, ugyanúgy remek dizájnnal és nagyon jó hangzással. Használható mint bluetooth hangszóró, de önmagában is memóriakártyával, pendrive-val, vezetékkel, tud tölteni más eszközöket és két példány összekapcsolható vezeték nélkül. Magyar raktárról is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Tronsmart Bang Mini bluetooth hangszóró teszt – csak a nevében mini

Tronsmart T7 RGB bluetooth hangszóró

Tronsmart T7 okos RGB bluetooth hangszóró teszt – módosítható hangzás, alkalmazás használat

A Tronsmart T7 bluetooth hangszóró durván jó ajánlat, mert jelenleg 17 400 Ft-ért egy okos bluetooth hangszóró jár egészen jó és módosítható hangzással, alkalmazás használattal, kikapcsolható RGB világítással. Akár önmagában is lehet egy lejátszó minden extra eszköz nélkül, memóriakártya által.

Tovább olvasom about Tronsmart T7 okos RGB bluetooth hangszóró teszt – módosítható hangzás, alkalmazás használat

Tronsmart Force Max vízálló bluetooth hangszóró

Tronsmart Force Max bluetooth hangszóró teszt – maximális hangerő, módosítható hangzás, durva basszus

A Tronsmart Force Max durva, 80W teljesítményt ad még egy jól hordozható formában, erős basszussal és módosítható, de amúgy is egész jó hangzással. Az akkumulátora brutális, 15000mAh, amellyel 20+ óra üzemidő is elérhető és mint power bank is használható.

Tovább olvasom about Tronsmart Force Max bluetooth hangszóró teszt – maximális hangerő, módosítható hangzás, durva basszus

Genesis Helium 800BT (gaming) 2.1 hangfal teszt - remek hangzás, RGB, távirányító

Genesis Helium 800BT (gaming) 2.1 hangfal teszt – remek hangzás, RGB, távirányító

A Genesis Helium hangszóró sorozat legújabb tagja a Helium 800BT, amely a csúcsot képviseli továbbra is remek hangzással és dizájnnal, de már RGB világítással. távirányítóval. Továbbra is 15+15+30W-ot ad, amelyből 30W-ot a mélynyomó ad és természetesen még mindig szabályozható a basszus mennyisége.

Tovább olvasom about Genesis Helium 800BT (gaming) 2.1 hangfal teszt – remek hangzás, RGB, távirányító

Tronsmart Trip

Tronsmart Trip bluetooth hangszóró teszt – ennyiért verhetetlen

A Tronsmart Trip bluetooth hangszóró jelenleg rendkívül olcsón, 7000 Ft-ért ad nagyon igényes dizájnt és az árkategóriában kimagaslóan jó hangzást. Kisebb méretű, nagyon könnyen hordozható hangszóró és magyar raktárról is rendelhető, ahonnan értelemszerűen gyorsan és vámmentesen érkezik, jelenleg ingyen szállítással.

Tovább olvasom about Tronsmart Trip bluetooth hangszóró teszt – ennyiért verhetetlen

Edifier R1080BT

Edifier R1080BT teszt – olcsó fa hangfal szuper hangzással, mindenhez

Az Edifier R1080BT fa hangfal igényes dizájnnal és szuper, kiegyensúlyozott hangzással rendelkezik, így szinte mindenhez jó választás. Már csak azért is mindenhez, mert 3.5mm jack és bluetooth által kb. mindennel használható. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Tovább olvasom about Edifier R1080BT teszt – olcsó fa hangfal szuper hangzással, mindenhez

Tronsmart Force SE

Tronsmart Force SE vízálló bluetooth hangszóró teszt – a kiegyensúlyott hangzás kedvelőinek

A Tronsmart Force SE bluetooth hangszóró nehezebb körülményekhez készült, plusz a vizet is bírja és kiegyensúlyozottabb, tiszta hangzás jellemzi. Vagyis pont az ellenkezője annak, amit várnánk ránézésre, ezáltal eléggé univerzális hangszóróról van szó. A hangereje elég jó, 50W és akár 100 példány is összeköthető vezeték nélkül, ha egy darab nem elég.

Tovább olvasom about Tronsmart Force SE vízálló bluetooth hangszóró teszt – a kiegyensúlyott hangzás kedvelőinek