TIANQU VISUO XS816, a két kamerás drón

A TIANQU VISUO XS809S az olcsó drónok sztárja, eddig valószínűleg a legjobb választás volt, ha extrém olcsón akartál belekóstolni a drónozás élményébe. Most itt az utód, amely több tekintetben jobb lett, kezdve a nem egy, hanem két kamerával! De a legnagyobb előnye talán a 20 perces repülési idő és az ahhoz képest már szinte röhejesen alacsony, 18 000 Ft-os ár.

Tovább olvasom about TIANQU VISUO XS816, a két kamerás drón

Xiaomi FIMI X8 SE drón bemutató – a megfizethető, profi drón

A Xiaomi FIMI X8 SE a Xiaomi legújabb drónja, amely egy profi drón, akár 5km-es távolságból is irányítható és 4K kamerája van, ráadásul 33 percig is képes repülni egyetlen feltöltéssel. A gyártó nem titkoltan a DJI Mavic Pro ellenfelének szánja. Bár nem olcsó, azért nem eszetlenül drága, jelenleg 142 000 Ft körül vehető meg.

Tovább olvasom about Xiaomi FIMI X8 SE drón bemutató – a megfizethető, profi drón

TIANQU VISUO XS809S – a legjobb olcsó drón

A TIANQU VISUO XS809S valószínűleg a legjobb választás, ha extrém olcsón akarsz belekóstolni a drónozás élményébe. A rendkívül alacsony ára ellenére 18-20 percig képes repülni egyetlen feltöltéssel, ami rendkívül ritka ebben az árkategóriában (12-15 000 Ft)! Az alacsony ára ellenére egész jól irányítható,  így kezdőknek is megfelelő.

Tovább olvasom about TIANQU VISUO XS809S – a legjobb olcsó drón

Hubsan H117S Zino drón bemutató – megfizethető felsőkategória

A Hubsan H117S Zino már nevezhető felsőkategóriás drónnak, hiszen 2.5 km a hatótávolsága, 4K UHD a kamerája, amit 3 tengelyes gimbal (képstabilizátor) tart és akár 23 percig is képes repülni. Tehát egy komolyabb darab, a professzionálisabb felhasználást is lehetővé teszi.

Tovább olvasom about Hubsan H117S Zino drón bemutató – megfizethető felsőkategória

Vízalatti drón

A SPRY egy olyan drón, amely nem csak a levegőben, hanem a víz alatt is jól érzi magát.

Tovább olvasom about Vízalatti drón