Menő víz alatti (és feletti) robogó a nyárra

Menő víz alatti (és feletti) robogó a nyárra

A víz alatti robogó egy olyan eszköz, ami a vízfelszínen, vagy a víz alatt húz maga után és az ASIWO robogóval akár 30 méter mélységig is lemerülhetünk. Kamerát is lehet tenni bele, vagyis alkalmas a víz alatti világ megörökítésére is. Európai raktárról (pl. Germany) rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Kuponnal most csak 141 000 Ft. Kupon: A3D049B40B68

Tovább olvasom about Menő víz alatti (és feletti) robogó a nyárra

CHASING Dory – a tenyérnyi vízalatti drón, amellyel akár 15 méter mélységig merülhetsz

A CHASING Dory egy kis méretű mini drón, amely kiváló hobbi merülésekre és profi vízalatti felvételekhez, amelyeket egy Full HD kamera rögzít. Több csomagban is kapható, távirányító és táska nélkül jelenleg 165 000Ft körül alakul, csak táskával 178 000Ft körül, táskával és távirányítóval pedig 187 000Ft körüli összegért lehet a Tiéd. Kuponnal most olcsóbb lásd lentebb. Tovább olvasom about CHASING Dory – a tenyérnyi vízalatti drón, amellyel akár 15 méter mélységig merülhetsz

Napi őrült holmi: víz alatti robogó, vagyis a Geneinno S2

A víz alatti robogó egy olyan eszköz, ami a vízfelszínen, vagy a víz alatt húz maga után. A Geneinno S2 víz alatti robogóval akár 60 percnyi használatot is elérhetsz, illetve akár 30 méter mélységig is merülhetsz vele. Alkalmazáson keresztül nézhető a rászerelt kamerának a képe, sőt, rögzíteni is tudja az általa látott képet, amelyet közvetlenül megtud osztani Facebook-al, egyéb más közösségi oldalakkal. Az jellemzően 161 400Ft körül alakul .

Tovább olvasom about Napi őrült holmi: víz alatti robogó, vagyis a Geneinno S2

BETAFPV x Insta360 SMO 4K – ultrakönnyű kamera FPV drónokhoz

Eddig ha tényleg jó 4K kamerát szerettünk volna az FPV drónunkra, akkor fel kellet rá raknunk például egy GoPro-t vagy Insta360 kamerát, viszont ezek jelentős súlytöbbletet jelentenek. Egy másik lehetséges megoldás az úgynevezett naked GoPro készítése, amely a GoPro szétszedését és egy speciális tokba való beszerelését jelenteti. Ennek a problémának a megoldására állt össze a BETAFPV és az Insta360 csapata, hogy közösen létrehozzák az SMO 4K névre keresztelt, ultrakönnyű, FPV drónra felszerelhető kamerát, melynek súlya mindössze 30 gramm és természetesen stabilizált (FlowState stabilization), így a felvételek simák.

Tovább olvasom about BETAFPV x Insta360 SMO 4K – ultrakönnyű kamera FPV drónokhoz

Sublue WhiteShark MixPro, a víz alatti robogó

A Sublue WhiteShark MixPro egy olyan víz alatti szerkezet, amelybe kapaszkodva úszás nélkül haladhatunk a vízben, mivel húz maga után, akár 40 méter mélyen, 60 percen át. Ráadásul telefont is bele tenni, így víz alatti felvételeket is lőhetsz, sőt, beépített LED világítása is van a járműnek, így megvilágítja ami előtted van. Az ára jelenleg 207 000Ft körül alakul.

Tovább olvasom about Sublue WhiteShark MixPro, a víz alatti robogó

Szuper játék drón olcsón, FPV szemüveggel: Eachine E013

Az Eachine E013 drónt kifejezetten csak játék célra szánták, így nem szabad tőle profi megoldásokat várni, viszont, tanulásra, játékra tökéletes. Választható FPV szemüveggel is, hogy az élmény még magával ragadóbb legyen. Az ára szemüveggel jelenleg 16 800Ft körül alakul, míg szemüveg nélkül csupán 9 300Ft.

Tovább olvasom about Szuper játék drón olcsón, FPV szemüveggel: Eachine E013

CHASING Gladius Mini – a vízalatti drónozás profija, 100 méter mélyen is

A CHASING Gladius Minivel akár 100 méter mélységig lehet merülni, amit természetesen telefonról vezérelhetünk, illetve monitorhoz is lehet kötni. 4K kamerával felszerelve, amely mellett 2 db erős fényszórója is van. Sajnos nem hogy nem pénztárca barát, hanem egy igazi bankrabló, egy profibb átlag drón áráról van szó, amely jelenleg 345 000Ft-ot jelent az 50 méterig merülő verzió esetében, 100 méteres kiadásban pedig 392 000Ft körül alakul.

Tovább olvasom about CHASING Gladius Mini – a vízalatti drónozás profija, 100 méter mélyen is

Ultraolcsó és szuper játék: mini drón, 12 perces repülési idővel

A 4DRC V2 Mini 3 egy tényleges apró drón, mini drónhoz képest nagyon jó, akár 12 perces repülési idővel, 100 méteres hatótávval. Természetesen nem hasonlítható össze a több tíz-száz ezres drónokkal, ennek a drónnak a célja a játék és a drónozás megtanulása. Az ára igencsak csekély és kérhető kamerával, aminek a jelenlegi ára 7 800Ft körül van, míg a kamera nélküli változat 5 400Ft körül vihető.

Tovább olvasom about Ultraolcsó és szuper játék: mini drón, 12 perces repülési idővel

Ez a legnépszerűbb drón és már 7000 Ft-ért megvehető

Ha a drone szóra rákeresünk az AliExpress webáruházban, akkor az XKJ drónját adja első találatként, mint a legtöbbet eladott drón. Ezt nyilván nem annak köszönheti, hogy a világ legjobb drónja lenne, mert egy játék célú drónról van szó, viszont a kért árért jó szórakozást nyújt, viszonylag hosszan egy feltöltéssel (max. 13 perc). De ha az induló árnál (7300 Ft) kicsit többet szánunk rá, akkor három akkumulátorral is megvehetjük.

Tovább olvasom about Ez a legnépszerűbb drón és már 7000 Ft-ért megvehető