Okos, olajmentes, forrólevegős fritőz olcsón, európai raktárról

Okos és igényes olajmentes, forrólevegős fritőz olcsón: Ultenic K10

Az Ultenic K10 olajmentes, vagyis forrólevegős fritőzzel drasztikusan és olcsón csökkenthetjük a zsír / olajbevitelt. Az alapokon túl felszerelték mindennel, amire csak szükség lehet: alkalmazás használat, többfajta sütési mód, hangvezérlés, stb. Gyors, vámmentes szállítással érkezik európai raktárról.

Tovább olvasom about Okos és igényes olajmentes, forrólevegős fritőz olcsón: Ultenic K10

Olajmentes, forrólevegős BioloMix fritőz, sütő olcsón

Olajmentes, forrólevegős BioloMix fritőz, sütő olcsón

Ez a BioloMix sütő egy olajmentes, forrólevegős fritőz, vagyis az előnye, hogy jelentősen csökkenthető általa a zsír (olaj) bevitel, mert zsírra szükség van, de nem eltúlzott mennyiségben. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Kuponnal most csak 33 000 Ft (limitált ideig használható): BMFRYER

Tovább olvasom about Olajmentes, forrólevegős BioloMix fritőz, sütő olcsón

Olajmentes, forrólevegős okos fritőz dupla, 2 x 4 liter kapacitással: Ultenic K20

Olajmentes, forrólevegős okos fritőz dupla, 2 x 4 liter kapacitással: Ultenic K20

A Ultenic K20 egy prémium olajmentes, forrólevegős okos fritőz dupla, 2 x 4 liter kapacitással, ami azt jelenti hogy egyszerre 8 liter kapacitást ad, vagy két 4 litereset, amelyekben különböző ételek süthetők. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Olajmentes, forrólevegős okos fritőz dupla, 2 x 4 liter kapacitással: Ultenic K20

Ízletes gyümölcs és zöldséglevek gyorsan, a BlitzWolf segítségével: BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés

Ízletes gyümölcs és zöldséglevek gyorsan, a BlitzWolf segítségével: BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés

A BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés kíméletes hideg préseléssel, hatékonyan állít elő levet gyümölcsökből és zöldségekből, amelyeket nem melegít fel, így a kinyert lé megőrzi a vitamin és tápanyag tartalmat. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Most csak 34 500 Ft.

Tovább olvasom about Ízletes gyümölcs és zöldséglevek gyorsan, a BlitzWolf segítségével: BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés

Húzd ki a dugókat elegánsan és könnyedén, elektromos dugóhúzóval

Húzd ki a dugókat elegánsan és könnyedén, elektromos dugóhúzóval

Az elektromos dugóhúzókkal elegánsan és könnyedén távolíthatjuk el a dugókat. A DIGOO DG-KP3 egy komolyabb dugóhúzó, amelyet extra látványelemként átlátszó testtel alkottak meg, így látható a dugó teljes kihúzásának a folyamata is, sőt, minimális LED fénnyel világít is. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Húzd ki a dugókat elegánsan és könnyedén, elektromos dugóhúzóval

Szuperolcsó forrólevegős, olajmentes fritőz, érintőgombokkal

Szuperolcsó forrólevegős, olajmentes fritőz, érintőgombokkal

A forrólevegős fritőzök előnye, hogy jelentősen csökkenthető általuk a zsír bevitel, mert zsírra ugyan szükség van, de nem eltúlzott mennyiségben. Ezen segít az AUGIENB forrólevegős, olajmentes fritőz, amely olaj nélkül süt krumplit, húst és más jóságokat. Az alacsony ára ellenére igényes és érintőgombja van, ráadásul európai raktárról (CZ) érkezik gyorsan és vámmentesen, jelenleg mindössze 20 900 Ft-ért. Kupon ehhez az árhoz (limitált ideig használható): BG5f7043 Tovább olvasom about Szuperolcsó forrólevegős, olajmentes fritőz, érintőgombokkal

Ötletes forrólevegős és normál sütő, amivel bármi megsüthető: Calmdo AF-120CDEU

Ötletes forrólevegős és normál sütő, amivel bármi megsüthető: Calmdo AF-120CDEU

A Calmdo AF-120CDEU extra nagy, 12 literes sütő nem csak sütő, hanem forrólevegős, olajmentes sütő is és bármi megsüthető vele. Használható, mint normál sütő tepsivel, de van forgó ketrec például krumpli sütéshez, amely mivel forog, mindig egyenletes sütést garantál. De van forgó nyárs is hús, például grillcsirke sütéshez és van külön nyárs sütő is. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Ötletes forrólevegős és normál sütő, amivel bármi megsüthető: Calmdo AF-120CDEU

Hibrew H2B

Zseniális! Öt kávéfőző egy áráért, szabályozható mennyiséggel: Nespresso, Dolce Gusto, pod, őrölt kávé, K-Cup

A HiBREW H2B egy zseniális kávéfőző, mert mert nem egy, hanem ötféle kávét tud főzni: Nespresso, Dolce Gusto, kávépárna (pod), őrölt kávé, K-Cup. De nem áll meg ennyinél, mert a mennyiség egyetlen gombnyomással átállítható, ami a két komponensű (tipikusan Dolce Gusto) kávék esetén is nagyon hasznos.

Tovább olvasom about Zseniális! Öt kávéfőző egy áráért, szabályozható mennyiséggel: Nespresso, Dolce Gusto, pod, őrölt kávé, K-Cup