Zseniális, alakzatba rendezhető RGB világítás

Most egy valóban zseniális, látványos világítást ismerhetsz meg, amely ráadásul tetszés szerinti méretűre építhető és alkalmazással vezérelhető (eredeti nevén: Creative Geometric Shape Assembling Night Lamp). Szerencsére nem igazán drága, az alap készlet (amely 3 darabot tartalmaz) kb. 11 000 Ft. A vásárláshoz kattints ide.   Nem tudod, hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a […]

Utorch PZE – 959 – XDD okos mennyezeti világítás

A Utorch PZE – 959 – XDD egy nagy fényerejű, 72W-os okos mennyezeti (LED) világítás, így értelemszerűen alkalmazáson keresztül vezérelhető, ki / be kapcsolható, időzíthető, módosítható a fényereje, színhőmérséklete. Nem túl drága, jelenleg 14 250 Ft körül alakul az ára.

Tovább olvasom about Utorch PZE – 959 – XDD okos mennyezeti világítás

Kültéri napelemes, mozgásérzékelős világítás olcsón

A kültéri, napelemes világítás nagy előnye, hogy vezeték nélkül használható, tehát csak fel kell szerelni és annyi. Ha pedig mozgásérzékelős, akkor még a fel / le kapcsolgatással sem kell szórakozni. Szerencsére olcsón beszerezhető.

Tovább olvasom about Kültéri napelemes, mozgásérzékelős világítás olcsón

Xiaomi Yeelight YLXD01YL okos mennyezeti világítás

A Yeelight leginkább a Xiaomi révén ismert, hiszen ez a gyártó felelős a Xiaomi világítástechnikai termékeinek egy részéért. Az eléggé fantáziátlanul  elnevezett Yeelight YLXD01YL az egyik nagyon népszerű és jónak tartott mennyezeti világításuk. Megfizethető, jelenleg 20 000 Ft európai raktárból  rendelve, így a vám miatt nem kell aggódnod (az európai raktárak a Fast kezdetűek). Igen, jóval drágább mint egy szimpla LED izzó, de egyrészt 28W, másrészt messze jobb, mint egy szimpla izzó.

Tovább olvasom about Xiaomi Yeelight YLXD01YL okos mennyezeti világítás