Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

Az Alfawise L9 egy wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon. Távolról is működik, tehát ha éppen úton vagy, akkor is küld értesítést a telefonra és egy képet, videót arról, aki éppen az ajtó előtt áll, vagy megnyomta a csengőt. Ennek ellenére az ára szerény, jelenleg 13 000 Ft, ráadásul európai raktárból is rendelhető (Fast kezdetű), így gyorsan és vámmentesen megkaphatod. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise L9 wifis és mozgásérzékelős videó csengő, telefon

Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

Az Alfawise Junsun Q5 egy autós, wifis eseményrögzítő kamera (DVR), amely Full HD méretben rögzít és szép nagy, 3″ méretű kijelzőt ad, nem drágán, jelenleg kb. 10 000 Ft-ért. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Az Alfawise kamerás, éjellátó bébiőr (bébi őrző, baba monitor) megoldása nagy, távoli kijelzővel rendelkezik, így még csak telefon sem szükséges a kamera képének nyomon követéséhez. A kamerának beépített hőmérője van, így távolról figyelhető a szoba hőmérséklete. Természetesen lehetőséget ad a két irányú hangátvitelre is és automatikusan érzékeli a hangot (sírást). Ennek ellenére nem kifejezetten drága, jelenleg kb. 20 000 Ft. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Funsnap Capture, a legolcsóbb gimbal (kamera stabilizátor)

A Funsnap Capture jelenleg a legolcsóbb gimbal, vagyis kamera stabilizátor. Az olcsósága ellenére egész jól teljesít, szépen kompenzálja a rezgéseket. Ennek ellenére jelenleg már 18 000 Ft-ért megvehető!   Hogyan vásárolj a Banggood.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!) Hogyan vásárolj a GearBest.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!)   Külső Külsőre semmi szokatlan, megszokott […]

Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel

Az Alfawise Full HD, wifis kamerája mozgásérzékelős, éjjellátó funkcióval.Képes teljesen körbefordulni és fel-le mozogni, valamint a hangot mindkét irányban továbbítani, sőt, képes mozgás érzékelése esetén a mozgó alakot követni. Nem kifejezetten drága, jelenleg 9700Ft.

Tovább olvasom about Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel

Alfawise EKEN H6S akciókamera bemutató – dupla kijelző, képstabilizátor

Újabb 4K akciókamera érkezett Alfawise kiadásban. Különlegessége a dupla kijelző (egy elől, egy hátul), az elektronikus képstabilizátor és a tonnányi kiegészítő.
Tovább olvasom about Alfawise EKEN H6S akciókamera bemutató – dupla kijelző, képstabilizátor

Gocomma Lilliput-001 – szuper, Full HD wifi kamera

A Gocomma Lilliput-001 egy mozgásérzékelős, Full HD felbontású wifi kamera, amely akár vezetékes internettel (RJ45) is használható. Ráadásul képes teljesen körbefordulni és fel-le mozogni, valamint a hangot mindkét irányban továbbítani, sőt, képes mozgás érzékelése esetén a mozgó alakot követni.

Tovább olvasom about Gocomma Lilliput-001 – szuper, Full HD wifi kamera

Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!

Az nem szokatlan, hogy egy okosórában van kamera is, az viszont már kevésbé gyakori, hogy kifejezetten ez legyen a fő funkciója. Márpedig a Gocomma MC50C okoskarkötő valójában egy csuklón viselhető kamera, amely rendelkezik azért az okoskarkötőkre jellemző funkciókkal is (és olcsó, jelenleg kb. 9000 Ft).

Tovább olvasom about Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!