Alfawise PG – 105 kijelzős riasztórendszer bemutató

A Alfawise PG – 105 egy olyan olcsó (jelenleg 17 000 Ft) riasztórendszer, amelynek kijelzője is van. Az olcsósága ellenére egy GSM + wifi riasztóról van szó, amely alkalmazással is használható. Ráadásul jár hozzá a fő panel és 3 érzékelő is, de az érzékelők amúgy nagyon olcsók. A vásárlásért kattints ide.

 

Vásárlás  Vásárlás [HU]

Hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Ilyen az Alfawise PG – 105 riasztórendszer

A fő panel egy téglalap alakú, kisebb részben fehér, nagyobb részben fekete, lapos doboz, az elején érintőgombokkal és a kijelzővel. Az elején egy SOS gomb is fellelhető, amellyel instant riasztás váltható ki.

 

 

A fő panel letehető bárhova csak úgy, de felszerelhető a falra is

 

A fő panel hangszórót is tartalmaz, így szükség esetén a kiválasztott hanggal igen hangosan riaszt, valamint az egyes műveleteket is nyugtázza.

Érzékelő, távirányító

Összesen 100 érzékelő használható, amelyek lehetnek mozgás, ajtó / ablak nyitás, füst, gáz, szén-monoxid, víz, stb. A szabványos 433MHz-en kommunikálnak az érzékelők a panellel, így más gyártók megoldásaival is kompatibilis. Alapból jár hozzá 1db mozgás és 2db ajtó / ablak nyitás érzékelő, valamint két távirányító.

A mozgásérzékelő letehető bárhova, vagy a falra is szerelhető, ragasztható. Elemes, így nem kell kábellel küzdeni.

 

 

Az ablak / ajtó nyitás érzékelő két részből áll, az egyik része az ajtóra, ablakra kerül, a másik a keretre.

 

 

Valamint egy távirányító is van a csomagban, amivel ki / be kapcsolható  a riasztó és vészhelyzet esetén riasztás indítható.

 

Használat

Használható GSM alapú riasztóként, ilyenkor egy SIM kártyát kell beletenni. Ebben a módban SMS-sel vagy hívással riaszt. Sőt, beállítható egy előre felvett üzenet és riasztás esetén egy megadott számot felhív, majd lejátssza a felvett üzenetet. Távolról be és ki kapcsolható és időzíthető is.

De használható mobil alkalmazással is (Android, iOS) és ilyenkor a telefonon üzenetet jelenít meg riasztás esetén (akár 5 fő telefonján is).

Természetesen távolról vezérelhető alkalmazással és SMS-sel egyaránt.

Mozgás érzékelése esetén a beállított hangerővel riasztani is képes (de ki is kapcsolható, ilyenkor néma riasztásról van szó).

Teljesen szerelés nélkül használatba vehető, hiszen a fő panel letehető a talpára, a nyitás érzékelőt pedig csak fel kell ragasztani (gyárilag el van látva kétoldalú ragasztóval).

Támogatja a kétirányú hangátvitelt, vagyis alkalmazáson keresztül hallhatóak a hangok és a beszédet továbbítja.

Nagy előnye, hogy a fő panelnek saját akkumulátora van, így áramszünet esetén is működik egy ideig.

Bővítés további érzékelőkkel

Nyilván 1 mozgás és 2 ajtó / ablak nyitás érzékelő nem mindenkinek elég, ezért bővíthető. A standard 433MHz-et használja és ilyen érzékelőkkel tipikusan használható. Eleve lehet venni külön hozzá tartozó érzékelőket, de egyéb érzékelőkkel is működik.

Alfawise tartozékok, érzékelők:

 

Vásárlás  Vásárlás [HU]

Hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .