Komoly hang cuccok olcsón és megfizethető áron? Akkor soundcore Black Friday leárazás

A soundcorehoz volt már szerencsénk és jelenleg is van egy tesztelés alatt álló hangszóró által és eddig csak a legjobbakat mondhatjuk el róla.

A Black Fridayből nem marad ki a soundcore sem, érdemes körülnézni itt, de részletesebben lentebb is van több (mind európai raktárról érkezik).

 

Álom vezetéknélküli fülhallgató kimagasló hangminőséggel, sok extrával

A soundcore Liberty 4 NC vezetéknélküli fülhallgatóval nem kell kompromisszumot kötnünk semmilyen téren, mert a kimagasló hangminőséget és minden szükséges extrát megkapunk vele.

Ilyen extra a nagyon hosszú, 10 órás használat egyetlen feltöltéssel, módosítható hangzás, módosítható gomb funkciók, vezetéknélküli töltés, stb. Na és persze az LDAC codec a lehető egyik legjobb hangminőséget adja.

A teszt itt található. A termék oldalon lévő kuponnal most csak 23 900 Ft – itt megvehető.

 

 

soundcore Life P3 – ha komolyabbra vágysz, durva üzemidővel

A soundcore Life P3 figyelemreméltó választás a komolyabb vezetéknélküli fülhallgatót keresőknek, mert a remek hangzás mellett sok extrával kényeztet.

Ilyen extra a rendkívül hosszú, 12 órás használat egyetlen feltöltéssel, módosítható hangzás, módosítható gomb funkciók, vezetéknélküli töltés, stb.

A teszt itt található. A termék oldalon lévő kuponnal most csak 20 000 Ft – itt megvehető.

 

 

Professzionális Hi-Res okos hangszóró – LDAC, 3D hangzás, equalizer

A Soundcore Motion X500 egy fejlett, professzionális Hi-Res okos hangszóró olyan extrákkal, mint az LDAC támogatás, 3D hangzás (Spatial Audio), alkalmazás használat, equalizer általi hangzás módosítás.

A bemutató itt található. A termék oldalon lévő kuponnal most csak 49 000 Ft – itt megvehető.

 

 

Az egyik legfejlettebb, professzionális Hi-Res okos hangszóró – LDAC, 3D hangzás, equalizer

A Soundcore Motion X600 jelenleg az egyik legfejlettebb, professzionális Hi-Res okos hangszóró olyan extrákkal, mint az LDAC támogatás, 3D hangzás (Spatial Audio), alkalmazás használat, equalizer általi hangzás módosítás.

A bemutató itt található. A termék oldalon lévő kuponnal most csak 56 000 Ft – itt megvehető.

 

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .