Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára egyáltalán nem magas, a jelenlegi kedvezményes áron kb. 14 000 Ft. Vásárlásért kattints ide.

Hogy mennyire jó, vagy sem? Azt megtudod ebből a tesztből!

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Ebben segít a Xiaomi párásítója, amely a természetes párolgás elvén működik, amely egyébként a legjobb párásítási megoldás (egészség szempontjából is és mert használható csapvízzel).

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Xiaomi Mi Router 4 teszt és használati útmutató

A Xiaomi nem ismeretlen szereplő a számítástechnikai eszközök piacán, számos jól sikerült megoldása van, köztük a router-ek is. Az egyik legújabb router a Xiaomi Mi Router 4, jelen teszt alanya (nem a 4C és egyéb változatok, hanem a Xiaomi Mi Router 4). Elöljáróban annyit, hogy egy igen jól sikerült routerről van szó, de számolni kell némi kezdeti nehézséggel. Jelenleg már elég olcsó, kb. 10 000 Ft, amit a kisebb problémákat is figyelembe véve totálisan megér.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Router 4 teszt és használati útmutató

Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

A Beelink GT1 MINI egy kifejezetten igényes, nem bazári megjelenésű és erős 4K médialejátszó,  Android 8.1-gyel és a gyártó saját fejlesztésű, egész jó felhasználói felületével. Nem csak médialejátszó, hanem egyben egy Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Ha csak a lényeg érdekel: igen, egészen jó, valahol itt kezdődik az, amire azt lehet mondani, hogy jó minőségű, 4K médialejátszó.

Tovább olvasom about Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

Acer Windows Mixed Reality VR szemüveg teszt

Az Acer Windows Mixed Reality szemüvege egy szokásos VR szemüveget jelent, mint az Oculus vagy a HTC Vive. A vélemények szerint ugyanazt az élményt adja, mint a Vive, vagy az Oculus, de olcsóbb. Olvasói teszt következik (egy ideig frissítve lesz az esetleges újabb tapasztalatokkal).

Tovább olvasom about Acer Windows Mixed Reality VR szemüveg teszt

Honor Watch Magic – az első teszt

A Honor Watch Magic rendkívül népszerű, konkrétan jelenleg a 3. legolvasottabb tartalmunk a Honor Watch Magic bemutatója. Ez nem véletlen, hiszen egy egész jól sikerült óráról van szó, még megfizethető árral (jelenleg 45 000 Ft körül vehető meg). Elkezdtek a tesztek is érkezni, de a mi példányunk még távolabb van, viszont óriási az igény a tesztre, így a jelenleg elérhető angol és egyéb nyelvű tesztek alapján készítettük el azt, ha nem is saját, de tesztet.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – az első teszt

Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

A Blitzwolf BW-FYE2 bluetooth fülhallgató a Blitzwolf jelenleg négytagú TWS fülhallgató családjának egyik tagja. Teljesen vezetéknélküli, de ennek ellenére 4 órán át használható egyetlen töltéssel, sőt, a doboza nem csak tárolja, hanem fel is tölti, akkor is, ha éppen úton vagy és a zsebedben van. Az előnyei ellenére nem igazán drága, jelenleg kb. 10 000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

NBY-18 bluetooth hangszóró teszt – filléres, de mégis jó!

5000 Ft körül valamirevaló használható bluetooth hangszórót találni majdnem akkora kihívás, mint meginni egy liter citromlevet. Szerencsére nem lehetetlen, ahogy ez a teszt is bizonyítja, melynek alanya a kriptikus nevű NBY-18 hangszóró, ami az AliExpress.com webáruház legtöbbet eladott bluetooth hangszórója.

Tovább olvasom about NBY-18 bluetooth hangszóró teszt – filléres, de mégis jó!

Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?