Valódi időjárás állomás, extra nagy kijelzővel

Ez egy igazi időjárás állomás, internetről kapja a pontos adatokat és 5 másodpercenként frissül. Ráadásul összesen 4 helyi adatot is tud mérni, mert önmagában is méri a hőmérsékletet, páratartalmat, plusz még három szenzorral is bővíthető.

De ez még nem minden, mert Tuya okosotthon alapú, így több tízezernyi más termékkel képes kommunikálni és nagy, színes kijelzője van.

Új vásárlóknak most egész olcsó, csak 15 400 Ft.

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

 

Egy csinos időjárás állomásról van szó, színes és nagy, 13cm méretű kijelzővel.

 

 

Falra is feltehető, de megáll a lábán is

 

Mint látható, időjárás előrejelzés is megjelenik rajta hőmérséklettel, UV értékkel és az időjárás jellegével (napos, esős, stb.), valamint az általa mért hőmérséklet, idő és dátum is és ébresztés is beállítható.

Az előrejelzést internetről kapja, így pontos tud lenni, de megjeleníti a helyi értékeket is, mert önmagában is méri a hőmérsékletet, páratartalmat, plusz még három szenzorral is bővíthető.

Szenzorból 1, vagy 3db jár hozzá, de bármely 433MHz-es szenzor használható vele.

 

 

USB-ről működik és a Tuya okosotthon alkalmazással használható és beállítható riasztás is, például ha a hőmérséklet meghalad egy értéket.

 

 

 

Visszanézhetők az adatok

 

Tuya alapú

Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben jár az okosotthon, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének a lehetőségeink már most is végtelenek, ha okosotthonról van szó. Ez az olyan vállalatoknak köszönhető, mint a Tuya, amely mára az egyik legjelentősebb ilyen jellegű céget jelenti.

A Tuya komplett megoldást kínál azoknak, akik valamilyen okosotthon, vagy IoT (Internet of Things, “dolgok internetje”) terméket szeretnének piacra dobni.

A Tuya platformhoz immáron több százezer termék tartozik, sok száz termék kategóriát lefedve. Nincs egy otthonnak olyan szeglete, ahol ne lehetne valamilyen Tuya terméket használni.

Ezen a képen összesen 3 gyártótól származó termék látható, de ellenére a különböző gyártóknak, a Tuya alkalmazás által képesek egymással kommunikálni.

 

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .