Valódi időjárás állomás, amely mindent mér

Ez egy olyan időjárás állomás, amely saját mérő egységgel rendelkezik és méri a kinti hőmérsékletet, légnyomást, páratartalmat, szélerősséget, UV sugárzást, fényerősséget.

Tartozik hozzá egy beltéri egység, ami kijelző is egyben és a beltéri egység szintén méri a benti hőmérsékletet, páratartalmat.

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

Két részből áll: egy kültéri egység, ami egy halom szenzort tartalmaz és és egy beltéri, ami egyben kijelző is.

 

 

A kültéri egységet el lehet helyezni önálló és meglévő oszlopon is.

 

 

A beltéri egység egész nagy, 20 x 13 cm cm méretű, jó nagy kijelzővel és méri a benti hőmérsékletet, páratartalmat is, plusz mutatja a kinti értékeket.

 

Nagy mennyiségű adatot mutat

 

Méri a kinti hőmérsékletet, hőmérsékletet amennyinek érezzük, légnyomást, páratartalmat, szélerősséget, UV sugárzást, fényerősséget. napfényt, csapadék mennyiséget, 24 óra alatt lehullott csapadék mennyiségét, stb.

 

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Hozzászólások

  Avatar

  Feketefelhő

  (2023.10.25 - 22:23)

  Kisebb tévedések vannak a bemutatóban ( pl … méri a … UV sugárzást, fényerősséget. napfényt … NEM. A napsugárzás erősségét méri, abból számolja ki a többit). Ugyanez vonatkozik az érzett hőmérsékletre, azt sem mérjük, hanem számoljuk.
  A felszerelést mutató képtől röhögőgörcsöt kaptam. Sem a szelet, sem a csapadékmennyiséget nem méri pontosan, ha egy kandelláber oszlopra szereljük! Ennél már csak az lenne jobb, ha a kéményre rögzítené a tulaj.
  Maga a készülék egyébként jó, kalibrálással pontos is (bizonyos tartományban), internetre is kapcsolható, így az adatokat kiküldhetjük a világhálóra is és nem utolsó sorban OLCSÓ.
  A korlátaival viszont jó tisztában lenni (az ilyen kombó műszerek nem szerelhetők fel úgy, hogy az összes paramétert a szabályoknak megfelelően rögzítsen, de pl. mezőgazdasági célokra tökéletes).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .