Olcsó okosóra kimagaslóan jó dizájnnal, bluetooth hívással, zenével: LEMFO G33

A LEMFO G33 a Samsung Galaxy Watch által inspirált okosóra és kimagaslóan jó dizájnnal rendelkezik, mindenképpen figyelmet érdemel. De a funkciók is nagyon jók, hiszen van itt bluetooth-on keresztüli hívás és zene hallgatás is. Az ára 8000 Ft-tól indul.

 

Webáruházak, itt kapható

AliExpress #1    AliExpress #2

Vásárlási útmutató

AliExpress

Bemutató

Külső

A dizájn részletesen kidolgozott, beleérte a recés jellegű kávát, amely ez esetben nem forgatható. Van viszont két véletlen benyomás ellen védett gomb és fém ház, amelynek a színe lehet fekete és ezüst.

A szíj cserélhető és gyárilag is van szilikon, bőr. Mérsékelten vízálló, a tipikus víz terhelést elbírja, amit a mindennapok során kap.

 

A fekete szemből

 

Elérhető bőr szíjjal is

 

Ezüst

 

 

 

Igen finom a dizájn

Kijelző

Az érintőkijelzője kellőképpen nagy, 1.3″ és a kijelző a csukló felemelésére automatikusan bekapcsol. Az óralap változtatható.

 

Funkciók

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, vérnyomás számítása, véroxigénszint mérése, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, biciklizés stb.)

További egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek, hívások kijelzése, hívás elutasítása

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, kamera távvezérlés, bluetooth hívás és zene, stb.

 

Bluetooth hívás

Nem csak kijelzi a bejövő hívást, hanem bluetooth-on keresztül a teljes hívás lebonyolítható az órával, tehát van beépített mikrofonja és hangszórója is. Sőt, még a telefonkönyv is elérhető az órán.

 

Bluetooth zene, használat, mint bluetooth hangszóróHa már hangszórója van, akkor adja magát, hogy zenét (vagy egyebet) is lehessen hallgatni bluetooth-on keresztül. És valóban, erre is van mód.

Ha a telefon hangját továbbítja, akkor használható bármilyen hang továbbítására, ami azért felvet pár érdekes lehetőséget, hiszen így mehet mondjuk egy videó pl. a Youtube-on vagy bármilyen alkalmazásban és ha főleg a hangja érdekes, akkor nyugodtan letehetjük a telefont valahova és fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Nem feltétlenül zenét, hiszen ahhoz azért nem biztos, hogy elég jó minőséget nyújt, de például egy stand-up, hangoskönyv, stb. azért élvezhető szokott lenni az órákon is.

 

Sport módok

Több különböző sportot támogat, köztük: futás, séta, biciklizés stb.

Sportolás során több adatot rögzít(het):

távolság
sebesség
pulzus
stb. sporttól függően

 

 

Szoftver, használat

Valódi operációs rendszerrel, mint amilyen pl. az Android, vagy a Wear OS nem rendelkezik, egyedi szoftver (firmware) felelős a működéséért. Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

Akkumulátor, üzemidő

300mAh kapacitású akkumulátora van.

 

Webáruházak, itt kapható

AliExpress #1    AliExpress #2

Vásárlási útmutató

AliExpress

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .