Okosóra vadállat dizájnnal, teljesen fémből, vízálló kialakítással

Mostanság az okosóra gyártók elég rendesen belehúztak a látványos okosórák gyártásába és ennek egyik éllovasa a LIGE, aki megint egy igen merész, de szép dizájnt talált ki. Amellett, hogy teljes egészében fém (rozsdamentes acél, még a szíj is) óráról van szó, amely vízálló is. Az ára nem filléres, de nem is agyament drága, jelenleg 12 900 Ft.

 

Vásárlás

Vásárlási útmutató

AliExpress

Külső

A dizájn valójában nem annyira egyedi, ha a hagyományos órák között is körülnézünk, viszont az okosórák között szinte páratlanul látványos, nagyon kimunkált. Az óraháznak kevés olyan része van, amihez a gyártó ne nyúlt volna hozzá, hogy ne legyen megszokott.

Az alap szín fekete, vagy ezüst és az alap színen felül a káva színe is különbözővé teszi. Csak fém szíjjal érhető el, viszont a szíj cserélhető.

 

A változatok

 

 

 

 

 

Vízálló és a sportok között van úszás is

Kijelző

A szokásos 1.3″ méretű, színes kijelzője van (240 x 240 pixel felbontással), amely teljes felületén érintőkijelző. Természetesen többféle óralap (kezdőlap) választható és a csukló felemelésére a kijelző bekapcsol.

 

Funkciók

Fitnesz, sport és egészség funkciók
pulzusmérés, vérnyomás számítása, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok

További egészség funkciók
mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Értesítés funkciók
bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése

Egyéb
ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, kamera távvezérlés, időjárás, stb.

 

Sport módok

Sport során különféle adatokat rögzíthet:

  • sebesség
  • távolság
  • pulzus
  • stb.

Az eltárolt eredmények később visszanézhetők.

 

Szoftver

Valódi operációs rendszerrel, mint amilyen pl. az Android, vagy a Wear OS nem rendelkezik, hanem egyedi szoftver (firmware) felelős a működéséért. Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzusmérés, stb. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel. Android minimum verzió 4.4, iOS minimum verzió: 8

Akkumulátor

180 mAh kapacitású akkumulátor működteti. 

Vásárlás

Vásárlási útmutató

AliExpress

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .