Masszív hang fejlesztés TV-hez Dolby Atmos hangszóró készlettel, térhangzással – ULTIMEA Nova S70

Az ULTIMEA Nova S70 komoly fejlesztést ad egy TV-hez, összehasonlíthatatlanul jobb hangzást és hangerőt adva, ráadásul ez egy Dolby Atmos hangszóró, amely térhangzást ad.

A Dolby Atmos hangszórók között az egyik legolcsóbb, mert kuponnal csak 66 000 Ft (limitált ideig használható): BGNEWYEAR8

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

Dizájn

Két darabból áll, egy soundbar és egy mélynyomó.

 

Hang jellemzők

Ez a hangrendszer áll egy soundbarból és egy mélynyomóból, de a soundbar nem egy átlagos példány, mert a Dolby Atmos hangzásra fel van készítve (390W peak).

 

 

Beépített equalizer által választhatunk filmekhez, zenéhez, beszédhez ideális hangzások közül.

 

Dolby Atmos térhangzás

A hagyományos (pl. 5.1) hangrendszerekkel szemben a Dolby Atmos hangszórók akár 64 hang csatorna használatát is lehetővé teszik, amely által a hang nagyon precízen, részletesen szétosztható, megszólaltatható a hangszórók által.

Szintén előnye, hogy a hang egyetlen forrásból érkezik, amelyet dekódolva a megfelelő hangszóróból távozik, de ez lehet változó az adott hangszóró konfiguráció függvényében, nincs fixen előre meghatározva, mint az 5.1, 7.1 rendszerek esetén.

Az sem mellékes, hogy a magasságérzékelést is lehetővé teszi, ami még realisztikusabb hangzást ad.

 

 

Felfele is tudja projektálni a hangot

Mindennel használható

Minden van rajta, amire szükség lehet: HDMI, AUX, optikai, bluetooth 5.3 – így használható például TV-vel, telefonnal, számítógéppel, stb.

 

 

Kuponnal csak 66 000 Ft (limitált ideig használható): BGNEWYEAR8

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .