Kihagyhatatlanul olcsó most a Xiaomi 4K TV okosítója – Netflix 4K, HBO Max, Disney, Prime, Chromecast

Nagyon nagy leárazást kapott a Xiaomi TV okosítója, ennyiért konkrétan jelenleg messze a legolcsóbb olyan, ami ad 4K Netflixet is.

De persze van HBO Max is, amely minden probléma nélkül a Google Play-ről telepíthető, ahogy a Prime Video, Disney, valamint hasonló streaming szolgáltatások is gond nélkül használhatók.

 

 

És a 4K nem csak azt jelenti, hogy 4K képet küld a tévére, vagy más megjelenítőre, hanem azt is, hogy a Netflix is 4K felbontással nézhető.

 

 

Sőt, bármilyen tartalom átküldhető például telefonról, mert Chromecast is van és a számítógépen megosztott tartalmak is lejátszhatók vele.

A bluetooth távirányító által kényelmesebben használható és távoli hang bevitelt is lehetővé tesz, amellyel a Google Assistant is használható, például keresésnél.

Vagyis lényegében mindent tud, ami igényként fel szokott merülni és kipróbált, a teszt itt található.

Kuponnal csak kb. 16 000 Ft, amiben már a vám is benne van (a vásárlás elindítása után be kell írni, vagy bemásolni!): AE358D7611F1

 

Nem működik a vásárlás? Próbáld itt

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .