Hordozható, tartalék áramforrások a kicsitől egy egész házat ellátni képes power station-ig

Egy power station bármikor jól jöhet otthon is az esetleg áramszünetek miatt és hosszabb utakon is hasznos társ. A BLUETTI megoldásai a kicsi, hordozható mérettől az akár házat ellátni képes power station-ig terjednek, vagyis mindenki megtalálja a számára szimpatikusat.

Minden power station európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkeznek. Az összes megtalálható itt.

 

Mi az a power station?

A power station amolyan power bank, de nem csak USB-vel, hanem konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel is rendelkezik általában, ezáltal minden tipikus eszköz ellátható árammal és még a konnektort igénylő dolgok is.

 

 

Így használhatók például laptop töltők, de több ezer W-ot igénylő dolgok is.

A BLUETTI power station-ök

A BLUETTI kínál kisebb, könnyen hordozható és teljes házat, lakást ellátni képes power station-öket is.

 

 

Hordozható power station például a BLUETTI PowerOak EB70, amely  egy masszív, 716Wh-s áramforrás USB-vel, konnektorral, szivargyújtóval, DC kimenettel, vezetéknélküli töltéssel és a Type-C kimeneten 100W-ot is képes leadni.

A cipelését a füle is segíti, amely lehajtható és kijelzője is van. Kipróbált, a teszt itt található.

 

 

Aki kisebb méretben (és összegben) gondolkodik, annak tökéletes a BLUETTI EB3A, amely ugyanúgy ad konnektort, vezetéknélküli töltést is, de ez már okos power station, alkalmazás is használható.

Kipróbált, a teszt itt található.

 

 

Aki pedig nagy méretben gondolkodik, annak BLUETTI AC300+B300.

A BLUETTI első 100%-ban moduláris modelljeként az AC300 3000 W-os tiszta szinuszos AC inverterrel rendelkezik, 16 kimenettel. Míg a hozzá tartozó B300 akkumulátor 3072 Wh teljesítményt képes tárolni.

Ez a párosítás lehetővé teszi a legtöbb eszköz egyidejű töltését, legyen az nagy, vagy kis terhelés. Ha nagyobb kapacitásra vágysz, az AC300 két B300-zal büszkélkedhet, amelyek 6144 Wh-s energiatárolóval rendelkeznek.

 

Napelemmel is tölthetők

A BLUETTI power station-ök napelemmel is tölthetők, így házon kívül is akár végtelen ideig használhatók, vagy áramszünet esetén tovább szolgálnak, mint tartalék áramforrás (napelemek itt találhatók).

 

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .