DT NO.1 DT66 – rendkívül szép és igényes (nem csak) női okosóra olcsón

A DT NO.1 DT66 egy rendkívül szép és igényes okosóra, amelyet elsősorban nőknek szán a gyártó, viszont valójában a fekete bárki által hordható, hiszen teljesen semleges, de szintén igényes. Extraként vannak még letölthető óralapok és alacsony ár, amely jelenleg 7900 Ft-ot jelent.

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Bemutató

Külső

A DT NO.1 DT66 egy rendkívül szép és igényes okosóra, amelyet elsősorban nőknek szán a gyártó, viszont valójában a fekete bárki által hordható, hiszen teljesen semleges, de szintén igényes.

 

Najó, talán a gombon a virágszerű minta kissé árulkodik a női okosóra mivoltáról

 

Egyébként fém okosóráról van szó, amely elérhető fekete, arany és ezüst színnel. A szíj lehet bőr vagy fém – mármint gyárilag, mert amúgy cserélhető. Mérsékelten vízálló.

 

 

Nem nagyon lehet belekötni

 

Csak 38mm az átmérője

Kijelző

Az érintőkijelzője a szokásosnál valamivel kisebb, 1.09″ méretű, 240*240 pixel felbontással. Kerek kijelző, tehát nem csak egy négyszög kijelző van betéve a kerek óraházba. Az óralap változtatható és a kijelző igény esetén a csukló elfordítására, felemelésére bekapcsol.

Letölthető óralapok

A hozzá tartozó alkalmazással óralapok tölthetők le.

 

Funkciók

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, vérnyomás számítása, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, stb.)

További egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése, női egészség

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése, hívás jelzése és visszautasítása

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, kamera távvezérlés, stopper, stb.

 

Sport módok

Több különböző sportot támogat, köztük: futás, séta, stb.

Sportolás során több adatot rögzít(het):

távolság
sebesség
pulzus
stb. sporttól függően

 

Szoftver, használat

Valódi operációs rendszerrel (mint amilyen pl. az Android Wear) nem rendelkezik, hanem egyedi szoftver (firmware) felelős a működéséért. Ezen kívül tartozik hozzá egy mobil alkalmazás (Android, iOS) is amellyel beállítható és hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló vagy a pulzusmérés, sport módok. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel. Android minimum verzió: 4.4, iOS minimum verzió: 9.0

Akkumulátor, üzemidő

Az akkumulátor kapacitása 180 mAh és maximum 10 napig működteti az órát.

 Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .