OUKITEL U25 Pro bemutató – kompakt és kompromisszummentes

Úgy tűnik ismét divat lesz kompakt, nem vágódeszka méretű telefonokat készíteni. Legalábbis egyre több ilyen telefon érkezik, most épp az OUKITEL U25 Pro, amelynél viszont semmilyen téren nem kell komoly kompromisszumot kötni, annak ellenére hogy nagyon olcsó (30 000 Ft) és csak 5.5″-os kijelzővel rendelkezik.

Tovább olvasom about OUKITEL U25 Pro bemutató – kompakt és kompromisszummentes

OUKITEL WP1 – strapabíró, vízálló okostelefon olcsón

Az OUKITEL WP1 a gyártó szerint “military grade” okostelefon, vagyis strapabíró, ütésálló, vízálló. Ez társul egy korrekt hardverrel és alacsonynak mondható árral, ami jelenleg 43 – 63 000 Ft (attól függ hol veszed).

Tovább olvasom about OUKITEL WP1 – strapabíró, vízálló okostelefon olcsón

OUKITEL U23 bemutató – kellemes hardver, vékony kávával

Az OUKITEL U23 egy átlagos külsejű mobiltelefon, amely viszonylag olcsón kínál 6GB memóriát (RAM), vezetéknélküli töltést és színátmenetes hátlapot. A jelenlegi ára kb. 71 000 Ft.

Tovább olvasom about OUKITEL U23 bemutató – kellemes hardver, vékony kávával

Oukitel K7 Power bemutató – brutális üzemidő, egyedi design

Az OUKITEL-től nem szokatlan az extrém méretű akkumulátorok alkalmazása és így tettek a K7 Power esetén is, amely a gigantikus kapacitás akkun kívül az olcsósága ellenére nagy kijelzővel (6″), 2 GB memóriával, dupla kamerával, ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Ráadásul most a megjelenésekor nem csak hogy szimplán olcsó, hanem röhejesen olcsó, kb. 29 000 Ft.

Tovább olvasom about Oukitel K7 Power bemutató – brutális üzemidő, egyedi design

Most 22 000 Ft az OUKITEL C12 Pro

Az OUKITEL C12 Pro egy olcsó mobiltelefon, amely az olcsósága ellenére tepsi méretű kijelzővel (6.18″), 2 GB memóriával, dupla kamerával, ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Ráadásul most a megjelenésekor nem csak hogy szimplán olcsó, hanem röhejesen olcsó, kb. 23 000 Ft.

Tovább olvasom about Most 22 000 Ft az OUKITEL C12 Pro

OUKITEL C12 Pro – tepsi kijelző nagyon olcsón

Az OUKITEL C12 Pro egy olcsó mobiltelefon, amely az olcsósága ellenére tepsi méretű kijelzővel (6.18″), 2 GB memóriával, dupla kamerával, ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Ráadásul most a megjelenésekor nem csak hogy szimplán olcsó, hanem röhejesen olcsó (kb. 22 000 Ft).

Tovább olvasom about OUKITEL C12 Pro – tepsi kijelző nagyon olcsón