Braun Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL szőrtelenítő teszt – tartós használat

A Braun Silk-expert Pro 5 IPL szőrtelenítő a szinte végleges szőrtelenítést ígéri és ennek járunk utána ezzel a teszttel (illetve tesztekkel, mert az előző rész itt található).

 

Mi az IPL szőrtelenítés, mik az előnyei?

A Braun Silk-expert Pro 5, jellemzők

A Braun Silk-expert Pro 5 egy kompakt, hordozható IPL szőrtelenítő és a hordozását segíti a hozzá adott táska is.

Az első tesztben részletesen foglalkoztunk vele (itt található).

 

Első tapasztalatok

Legalább három használat szükséges az elején és jelenleg három alkalmon vagyunk túl (de a harmadik hatása még nem látszik).

Tesztként (a nagy felület miatt) lábon került használatra, de nem a teljes lábon, hanem csak egy nagyobb részen, körülötte viszont nem.

Az első kezelés után 1 héttel látványosan kevesebb szőr jelent meg a kezelt területen a kezeletlenhez képest és azok is gyengébbek, vagyis már egyetlen kezelésnek is látszik a hatása.

A második kezelés után még gyérebben jelent meg szőr a kezelt területen és azok is sokkal kisebbek a kezeletlen területhez képest.

 

 

Összehasonlításképpen a hónalj, amely eddig csak egyetlen kezelést kapott (3-4mm).

 

 Jelenleg a harmadik kezelés volt meg és a gyártó szerint a használat megfelelő módja az, hogy van egy kezdeti fázis, amely 4-12 héten át tart (heti 1 kezelés) és utána szükség esetén 1-2 havonta egyetlen kezelést kell beiktatni.

Folytatása következik

A kezeléseket addig folytatjuk, míg tartós eredményt nem kapunk és ebben a tesztben beszámolunk róla.

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .