Braun Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL szőrtelenítő teszt – az első tapasztalatok

Bár végleges szőrtelenítés nem létezik, a Braun Silk-expert Pro 5 IPL szőrtelenítő mégis jól közelíti azt, mert hónapokon át teljesen sima bőrt eredményez a használata és nem mellékesen fájdalomtól, irritációtól mentes kezelést biztosít.

 

Mi az IPL szőrtelenítés, mik az előnyei?

A Braun Silk-expert Pro 5

A Braun Silk-expert Pro 5 egy kompakt, hordozható IPL szőrtelenítő és a hordozását segíti a hozzá adott táska is.

 

Gyártói képek

 

 

 

Egy tároló, hordozó táska is jár hozzá, amiben szépen rendszerezve tartható a készülék és minden tartozéka.

 

 

 

Meglehetősen igényes, nem egy filléres vacak

 Legfelül maga a készülék

 

 

Igényes és jó minőségű

 

 

 

 

A különböző területekhez több különböző fej közül választhatunk és egyetlen mozdulattal cserélhetők.

 

 

A széles ideális a nagy felületekhez, a kisebbek például hónaljhoz, archoz.

 

 

A beüzemelése annyi, hogy bedugjuk egy konnektorba és használjuk.

 

Jellemzők, miért pont a Braun Silk-expert Pro 5?

A Braun Silk-expert Pro 5 a teljes test szőrtelenítését lehetővé teszi, beleértve az érzékeny területeket is, mint a hónalj, arc, intim területek.

 

 

És ehhez nem kell szalonba járni sem, otthon, biztonságosan elvégezhető teljes testen a klinikailag tesztelt Silk-expert Pro 5 IPL szőrtelenítővel.

 


 

A férfiak válltól lefelé (mellkason, háton, karon, hason, lábon) használhatják a Braun Silk-expert Pro készüléket. Nem használható viszot arcon, nyakon és a nemi szervek területén és nem egyenletes eredményhez vezethet, ha férfiak szakállon, arcszőrzeten használják.

Mindössze akár három héten át tartó heti 1 kezelése egyéntől függően akár 1 éven át tartó sima bőrt ad, ami szinte a végleges szőrtelenítés érzetét adja, annyira ritkán kell foglalkozni a szőrtelenítéssel.

A kezelési terv konkrétan úgy szól, hogy van egy kezdeti fázis, amely 4-12 héten át tart (heti 1 kezelés) és utána szükség esetén 1-2 havonta egyetlen kezelést kell beiktatni.

 

A legtöbb esetben használható

 

A Silk-expert Pro 5 modell 400 000 villanás-élettartama akár 22 évnyi teljes testfelület-kezelést garantál és akár 6j/cm² teljesítményszintet is képes biztosítani

Gyártói tájékoztató

Intelligens – Skin Pro technológiával ellátva (megosztott technológia a Cydennel), amely automatikusan és folyamatosan másodpercenként 80-szor optimalizál minden villanást a bőrtónusokhoz, még a szemérem területén is. Szerezzen akár 1 évig tartó sima bőrt otthon. Látható eredmények mindössze 4 hét alatt.

Gyengéd a bőrhöz – A Braun IPL eszközök érzékeny üzemmódokkal rendelkeznek, amelyek intuitív módon állítják be a teljesítménytartományt a hatékony, biztonságos és kényelmes kezelés érdekében még az érzékenyebb területeken is (arc, hónalj, teljes szemérem). Élvezze a GYORS ÉS KÍMÉLŐ kezeléseket tetőtől talpig. A Skin Pro 2.0 (SensoAdapt™) technológia AUTOMATIKUSAN OPTIMALIZÁLJA minden villanás erejét az Ön bőrtónusához.

Alapos – percenként akár 125-szörös villanást biztosít a Silk-Expert Pro 5, ezzel kevesebb hiányzó foltot biztosít a kezelés során. KEVESEBB KIHAGYOTT HELY. A leggyorsabb IPL-ünk percenként akár 125-ször villan fel a könnyed kezelésért és a jobb bőrfedés érdekében.

Gyors – a legalacsonyabb energiabeállítás mellett is 0,5 másodpercenként villog, ami azt jelenti, hogy a Braun IPL Silk-Expert Pro 5 a leggyorsabb a piacon.

Biztonságos – a Skin Health Alliance nemzetközi bőregészségügyi szervezet által klinikailag tesztelt és bőrgyógyászatilag akkreditált.

  • A precíziós, kis méretű rögzítőfejekkel és az érzékeny bőr kezelési módjaival gyengéden és pontosan kezelheti az arcot, a bikini területet (a szeméremdomb és a bikinivonalat), és a lábak közötti területet (nagy szeméremajkak, a gát és az ánusz környéke).
  • A normál fej ideális a hónaljhoz, a széles fej pedig a nagyobb testfelületeken, mint a mellkas vagy a comb nyújt hatékony kezelést.

Első tapasztalatok

Legalább három használat szükséges az elején és jelenleg kettőn vagyunk túl, de már most látszanak az eredmények.

Hogy legyen tényleges összehasonlítási alap, elsősorban lábon került használatra, de nem a teljes lábon, csak egy nagyobb felületen, körülötte viszont nem.

 

 

Az első kezelés után 1 héttel látványosan kevesebb szőr jelent meg a kezelt területen a kezeletlenhez képest és azok is gyengébbek, vagyis már egyetlen kezelésnek is látszik a hatása.

Az erősségét képes a bőrtónushoz képest beállítani, de ha az nem megfelelő valakinek, akkor van egyéni beállításra is mód.

A legkisebb fokozaton semmilyen érzékelhető hatása nincs és nem okoz fájdalmat, valamint irritációt sem, ami nyilván nagy előny például az epilálással, vagy a gyantázással szemben.

A legnagyobb fokozaton viszont a teszt alanyunk számára már kellemetlen volt, de ez nyilván egyéni érzékenység függvénye.

 

 

Valamint hónaljon is kipróbálásra került, ami érzékeny terület, de ott is észrevehetetlen volt, csak kissé melegít és ennyi.

A használata viszonylag intenzív fénnyel jár, de a gyártó szerint nem szükséges védőszemüveg:

“A Silk-expert Pro használata közben nem szükséges védőszemüveget viselnie. A bőrérzékelő szenzoroknak köszönhetően a készülék csak akkor kapcsolható be, amikor a bőrrel érintkezik. A kezelés alatt világító fény teljesen biztonságos.”

A használata előtt szőrtelenítés szükséges, amihez borotvát is kapunk, de tetszőleges módon megoldható.

Folytatása következik

Ezek voltak az első tapasztalatok, a további tapasztalatokkal jelentkezünk majd.

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .