Apk Extractor – apk telepítő készítése telepített alkalmazásokból

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy egy alkalmazás frissült és nem éppen szimpatikus módon. Jelenleg az Android nem ad módot korábbi változatra visszatérésre (bár a hírek szerint ez majd egy jövőbeli Android-ban megvalósulhat), így vagy elfogadjuk a változásokat, vagy megpróbáljuk valahonnan beszerezni a korábbi változatot. De ahhoz meg tudni kellene a pontos verziót, szóval annyira nem egyszerű. Sokkal egyszerűbb eltenni azt a verziót, amely még megfelelő volt. Erre szolgál az Apk Extractor.

Maga az Apk Extractor is egy alkalmazás, tehát először telepíteni kell. Az elindítás után megjelenik a telepített alkalmazások listája:

 

 

Bármelyiket megérintve elkészíti az apk fájlt és kiírja hova kerül, de amúgy ide szokott: ExtractedApks

Az elkészített apk a szokott módon telepíthető akár ugyanazon az eszközön, akár másikon.

Még a rendszer alkalmazások nagy része is kinyerhető így. Egy hátránya azért van, eléggé szeret reklámokat megjeleníteni, akinek az zavaró, az a 3 pöttyre bökve a Settings pontot választva megtalálja a Go Premium lehetőséget és kb. 340Ft-ért megveheti.

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .