A létező legolcsóbb Android TV okosító a Xiaomi-tól érkezik – Netflix 4K, HBO Max, Disney, Prime, Chromecast

Az okos TV-k egyik legjobb rendszere az Android TV, hiszen szabványos, alapvetően ugyanaz minden TV-n és persze alkalmazásokkal bővíthető, mint a Xiaomi TV okosítója is.

A Xiaomi TV okosítója most csak 16 000 Ft és ennyiért egyértelműen a legolcsóbb olyan, ami az összes népszerű streaming szolgáltatást támogatja 4K felbontással, mint például a Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney.

 

 

Vagyis nem csak 4K képet küld a tévére (vagy más megjelenítőre), hanem például a Netflix is 4K felbontással nézhető, de persze kisebb felbontású TV-vel, monitorral is használható.

 

 

Viszont bármilyen tartalom átküldhető például telefonról, mert Chromecast is van és a számítógépen megosztott tartalmak is lejátszhatók vele.

A bluetooth távirányító által kényelmesebben használható és távoli hang bevitelt is lehetővé tesz, amellyel a Google Assistant is használható, például keresésnél.

Vagyis lényegében mindent tud, ami igényként fel szokott merülni és kipróbált, a teszt itt található.

Kuponnal csak 16 000 Ft, amiben már a vám is benne van (a vásárlás elindítása után be kell írni, vagy bemásolni!): AE358D7611F1

 

Nem működik a vásárlás? Próbáld itt

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .