A legszebb érintés nélküli szappanhab adagoló tesztje

A Zaiwan érintés nélküli szappanhab adagolója az eddigi legszebb, ráadásul akkumulátoros és a tartálya nagyon nagy. Az alapelv és az előnyei ugyanazok, érintés mentesen és gyorsan lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítőt, habfürdőt, stb.), már kész hab formájában, tehát még gyorsabb a kézmosás vele. Így egyrészt nem koszoljuk össze, másrészt elkerülhetjük a kórokozók elszaporodását.  Az ára általában 8400 Ft.

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Bemutató

Külső

Dizájn kérdésekben vitatkozni nyilván értelmetlen, hiszen ízlés dolga, az viszonyt tény, hogy ez a szappanhab adagoló objektíven nézve is nagyon kellemes külsővel bír.

Az alja maga a tárolója, 400ml kapacitással, amelyen egy króm nyak és egy fej helyezkedik el, ezáltal egyedi külsőt adva az adagolónak.

 

Gyártói képek

 

 

Pontosan ilyen a valóságban is

 

A tartálya áttetsző

 

Általában előnyként tud jelentkezni, ha nem nagy az alapterülete, mert akkor a kis méretű mosdókon is elfér, de ez esetben azzal számolni kell, hogy 12 cm a tartály átmérője.

 

A tetején van egy ki / be kapcsoló gomb

 

Ami még felmerülhet a méret kapcsán az az adagolófej és a tartály közti távolság, hiszen érintésmentes adagoló lévén nem árt, ha tényleg érintés nélkül használható.

 

 

A távolság 5.5 cm köztük szóval egy kéz ott elfér, bár az tény, hogy nem lehet annyira hanyagul becsapni alá a kezünket, mint a hagyományos kialakítású adagolóknál.

 

 

Színes folyadékkal látványosabb

 

Összességében jól néz ki és kifejezetten jó minőségű, nem anyaghiányos, viszont az ergonómia a dizájn oltárán némiképp feláldozásra került.


 

Használat

Egy feltöltést követően az alját lecsavarva mehet is bele a szappan (vagy bármi más).

 

Nagy előnye, hogy a tartályba nem egy kisebb lyukon kell betölteni

 

A habosítós szappanadagolók esetén előfordul, hogy a szappant hígítani kell, hogy hatékonyan működhessenek, de persze vehető direkt ilyen szappanadagolóba szánt folyékony szappan.

Szerencsére viszont erre nincs szükség, mert kb. 1.3-2x-esére hígítva bármilyen szappan használható, így nem kell lemondani a kedvenc folyékony szappanunkról (vagy másról).

 

 

Megeshet, hogy ennél jobban kell hígítani, ha nagyon sűrű a szappan, de semmi perc alatt ki lehet ezt deríteni. Ha nem ad elég habot, vagy nem habosít, akkor az annak a jele lehet, hogy túl sűrű még.

 

Az ideális hab

 

Használható természetesen nem csak fürdőben, hanem konyhában vagy bárhol. Hiszen nem csak szappant képes kipumpálni, hanem kézfertőtlenítőt, habfürdőt is.

Mennyire működik jól?

Általában jól működik, de úgy tűnik, hogy az esetek egy részében a szenzora kissé defektes, mert 10-ből olyan 2-3x vagy nem érzékel, vagy csak egy kis mennyiségű habot ad ki, majd a mozgás hatására folytatja az adagolást.

A jelenlegi 34db vásárlói vélemény közül három olyat találni, amely ezt a problémát említi, szóval kérdéses, hogy általános probléma, vagy csak egyes szenzor példányok kevésbé sikerültek jól.

 

Akkumulátoros

Az adagolót egy beépített, újratölthető akkumulátor működtetheti, így nem kell elemeket pazarolni és mindig nagy teljesítményt ad. 100 napig is használható egy feltöltéssel és Type-C csatlakozón keresztül tölthető.

 

Összegzés

Ez a szappanadagoló az igényes megjelenésével mindenképpen kitűnik a szappanadagolók mezőnyéből és az extra nagy tartály is előnye. Na megy ugye akkumulátoros és Type-C csatlakozón keresztül tölthető, ami igen ritka.

Ugyanakkor kissé a dizájn áldozata lett a funkcionalitás és a szenzor esetlegesen nem 100%-osan, de aki ezeket el tudja fogadni, annak az otthona dísze lehet, olcsón. 🙂

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .